Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Titeket nem zavar, ha egy...

Titeket nem zavar, ha egy neger egy magyar lannyal van együtt?

Figyelt kérdés
Nem tudom,hogy miert de engem valahogy zavar ha azt latom,hogy egy fekete fiu egy feher lannyal van vagy forditva. Benneteket nem zavar ?
2012. jan. 12. 19:49
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
17
2012. jan. 13. 20:46
 22/40 zeronibble ***** válasza:
75%
Gratulálok.
2012. febr. 7. 14:12
 23/40 anonim ***** válasza:
30%

Ezt a tilfilos-os baromságot el ne higyje senki. A neten az egészről annyit találtam, hogy az elragadtatás.hu nevű keresztény portálon kért fel valami fickó másokat imádkozni a barátnőjéért. Mellesleg ha az én feleségemet megerőszakolnák én feljelentést tennék és nem imádkozásra szólítanék fel embereket, meg a gyk-n posztolnék célirányosan a feketékről szóló kérdések alá.

Ez a tilfilos meg amúgy valami doboktató.

2012. febr. 7. 18:08
 24/40 anonim ***** válasza:
35%

Ezt azért elmondom itt a kérdés alatt.

Ugyebár valaki beírta, hogy ez a tilfolis megerőszakolta a barátnőjét, satöbbi, mondott nevet, címet (azóta törölve) és hogy egy rendőr őrnagy ismerőse szerint a négereknek ez bevett szokásuk, hogy egy gazdag európai nőt felszednek, hogy elvegyék a pénzét, aztán rászoktatják a drogra. Merthogy a barátnője már az erőszakolójával él együtt. Ja és, hogy ez a tilfolis összeverte a kezét, illetve a volt barátnője már AIDS-es.

Nekem ugyebár egy-két kételyem felmerült ezzel kapcsolatban és ezt leírtam. Ezt a csodás levelet kaptam vissza tőle:

"Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló

Az elküldés időpontja: tegnap 14:52

Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Titeket nem zavar, ha egy neger egy magyar lannyal van együtt?

"Ezt a tilfilos-os baromságot el ne higyje senki. A neten az egészről annyit találtam, hogy az elragadtatás.hu nevű keresztény portálon kért fel valami.."

Az üzenet témája: Te b*romarcú niger párti

Az üzenet szövege: Mit hazudozol te szemét állat nigerpárti majom."

No akkor most leírnék egy-két dolgot.

Az elragadtats.hu-n tényleg történt ilyen felkérés szóval nem hazudtam. Vád letudva. Illetve még azt írtam, hogy ha valaki a feleségemet megerőszakolná mennék a rendőrségre. Ebben kicsit hazudtam, mert nem csak, hogy a rendőrsége mennék, de egyáltalán nem állnék jót magamért, ha valaki egy ujjal hozzányúlna a lányom anyjához!!

Szemét nigger-párti majom vagyok (igen, amúgy két g-vel írják), ez abban nyilvánul meg, hogy a feleségem néger (ebből következően az apósom, az anyósom és a sógorom is). Merthogy a feleségem fekete bőrű, kenyai. Ettől még ugyanúgy ember, mint én.

No akkor egy kis adalék a sztorihoz. Az apám rendr volt, évtizedeken át, századosként ment nyugdíjba. Látott ezt-azt. Először is szeretném tudatni, hogy a drog nem olcsó buli. Nem értem, hogy a férfi miért gazdag európai lányokból él, ha van pénze drogra (amire rászoktatni valakit nem két perc).

Ha összeverte a kezed látlelet és irány a rendőrség. Remélem annyi eszed volt, hogy ismerőssel mentél oda balhézni, hogy legyen tanúd.

(Amúgy nem értem, ezek után, miért mutogatja neked a HIV-tesztjét, ha már ilyen jól udod, hogy mind a ketten AIDS-esek.)

Az apám azért az alatt a pár év alatt látott sok mindent, néhány nemi erőszakot is. Például rögtön kezdeném azzal, hogy a legtöbb elkövető fehér magyar volt. Egy-két cigány is akadt néha, illetve egyszer egy szovjet sorkatonát vádoltak ezzel, de az ő ügyét átvette a szovjet katonai rendészet, passz hogy mi lett a vége.

Ez alapján utáljuk a magyarokat vagy az oroszokat?

Mert nem az a baj, hogy (jogosan) felháborodsz ezen, hanem, hogy MINDEN feketére érvényesnek kiáltod ki, holott fekete létére a sógorom és az apósom sosem erőszakolt meg senkit.

Tény, hogy például a legtöbb elkapott tolvaj cigány volt, az apám idején is. De ez nem akadályozza az apámat abban, ogy negyven éve, ha esik, ha fúj, egy cigány kőművessel horgásszon együtt. Mert van annyi esze, hogy nem általánosít.

Ja és ha van valakinek rendőr őrnagy ismerőse. Nem szép dolog erről beszélni, de első kézből tudom, hogy egy magasabb rangú rendőr ismerős, barát, rokon Magyarországon elég sokat tehet, ha meg kell mozgatni a szálakat, "meg kell sürgetni a nyomozást". Az őrnagy mégiscsak főtiszt, nem?

Minden jót!

2012. febr. 10. 13:53
 25/40 anonim ***** válasza:
44%
Szóval én soha nem voltam fajgyűlölő, de elkövettem egy hibát elkezdtem járni egy niger gyülekezetbe. A Krisztus Nagykövetsége gyülekezetbe. Utánam jött a barátnőm. aki összejött ezzel a féreggel négy nap múlva kijózanodott és sírva elmondta, hogy ez a féreg megerőszakolta. Aztán két nap múlva ott lakott nála újra. A címet bár letöröltétek de a teljes jobboldalnak elküldtem és..........e. Fantázia kérdése. Azóta a szívem mélyéből utálok minden nigert és A Kuklus Klánba is ha lesz belépek. Itt semmilyen niger ne maradjon ha becsületes ha nem. Pont azért mert a levélíró is azt hiszi, hogy az ő családja becsületes akkor ezentúl mind az és igyekszik elbagatellizálni az ügyet. Na az ilyenek miatt se lehessen egy se nyugodt. Azt, hogy összevert tény, két hete a Gyülekezet alkalmán a Bajcsy Zsilinszky út 12 i irodaházba és természetesen kórházba kerültem és az egész brutalitásról kamerafelvétel készült. Rendőrségi ügy van belőle és ez a féreg már börtönbe kerül. Az pedig, hogy kételyeket támasztasz a hitelességemet illetően, csak egyet jelent, hogy aki egy büdös nigerrel kapcsolatba kerül az elveszti a realitását és védi még a bűnözőt is. Az pedig, hogy valaki narkót árúl nem biztosíték, hogy más pénzére nem fáj a foga.
2012. febr. 10. 17:17
 26/40 anonim ***** válasza:
20%

Rendben, legalább kicsit tisztább lett a kép.

Szóval elkezdtél járni egy SZEKTÁBA, aztán később megerőszakolták a barátnődet, téged megvertek, közkézen forgott a drog, satöbbi.

Akkor már elnézést, de hogy lehet bárki olyan hülye, hogy szektába megy?!

Itt egy idézet:

"hidd el, nem akarsz te szekta tagja lenni...

ezek nem a természetfeletti dolgokról szólnak, hanem a hatalomról, pénzről, és/vagy szexről...és ha már bent vagy, akkor nehogy azt hidd hogy csak úgy kiszállhatsz"

Az összes szektás veszélyes, bőrszíntől és anyanyelvtől függetlenül!

Ezeket rövid kereséssel találtam:

AUM szekta AUM Shinrikyo (megszűnt)

A buddhizmus tanaira épülő szekta 1995-ben a tokiói metróban ideggázas merényletet követtek el. Korábban a szekta kilenc alkalommal próbálkozott antrax-támadással is.

Ebben ázsiai (ferdeszemű, sárga) emberek voltak benne.

A Naptemplom Rendje Order of the Solar Temple

A Gnoszticizmus "halál általi felszabadulás a test fogságából" tanításaira épülö francia-kanadai-svájci szekta 1994-ben, 95-ben és 97-ben kollektív (ön)gyilkosságra utasították/beszélték rá tagjaikat.

A Naptemplom rend főként Európához kötődik, szélsőjobb beállítottságú

...hohó, egyenest a fehérpárti szekta, azon túl, hogy a tagjai is fehérek voltak.

"Hippypünkösdista" szex kultusz

1969-ben a hippypünkösdista Charles Manson 9 gyilkosságot követett el.

[link]

Itt van pár kép Charlie Manson-ról. Szerintem fehér ember.

Azt kéne észrevenned, hogy egy szektába kezdtél el járni, ami vagy szodómiáról, vagy hatalomról vagy más szép dolgokról szól általában...

Nem azért történt, ami történt, mert feketék közé jártál, hanem azért, mert IDIÓTÁK, SZEKTÁSOK közé mentél!!!

Az apám még a pályája elején találkozott két magyarral (egy fiatal házaspár voltak), akik valami "Új Bibliát" vagy mit szereztek az NSZK-ból és emiatt ÉHEZTETTÉK a kisbabájukat.

Ha Istent keresed lépj be a valamelyik történelmi egyházba, vagy a Magyar Iszlám Közösségbe, érdeklődj a Dohány Utcában a zsidóknál, ilyen bizonytalan "gyülekezeteket" kerülj el! Remélem egy életre lecke volt neked.

Ugyanakkor van egy pár megnyilatkozásod, amire muszáj reagálnom.

"A Kuklus Klánba is ha lesz belépek."

Először is Ku Klux Klán, másodszor az életben nem lépsz be, mert téged is megölnének, ugyanis csak ANGOL AJKÚ, fehér, PROTESTÁNSokat (anglikán, evangélikus) vesznek be. Mindenki más ellenség.

Harmadszor, ha lenne gyomrod ártatlan civileket megölni, csecsemőkre pisztolyt emelni, akkor hajrá (nem csak négerekre, a legtöbb fehér olasz bevándorlót is ők ölték meg az amerikai történelemben).

Valamire válaszolj! Képes lennél fegyvert emelni az ÖT HÓNAPOS lányomra, csak azért, mert félig néger?

Még éppen csak ismerkedik a világgal, te szerencsétlen...

"Itt semmilyen niger ne maradjon ha becsületes ha nem."

Hitler, Sztálin és Rákosi legalább okosabbak voltak nálad. Írtak valami zagyva "ideológiát", tele "bizonyítékokkal", hogy a minden zsidó, vagy kulák (gazdag paraszt) gonosz ember, egy jó sincs közöttük. Ellenben te ELISMERED, hogy vannak becsületes, tisztességes, fekete bőrű emberek és velük sem tennél kivételt. Ez már szánalmas...

Az apósom mérnök, a sógorom orvos, embeeket gyógyít, a feleségem tolmács, a lányom pedig egy ártatlan csecsemő, de te nem kímélnéd őket, azért mert egy velük egy rasszba tartozó ember bántott téged.

"Az pedig, hogy kételyeket támasztasz a hitelességemet illetően, csak egyet jelent, hogy aki egy büdös nigerrel kapcsolatba kerül az elveszti a realitását és védi még a bűnözőt is"

Na persze. Dehogy védek én, semmilyen bűnözőt. Jártam már többször Kenyában, a feleségem családjánál és ott elég durva bűnözés folyik, vannak olyan utcák, ahová éjszaka nem ajánlott kitenni a lábad, dehogy védem én a bűnöző négereket. Én a becsületes néger rendőröket, tanárokat védem, akiket te egy kalap alá veszel a gyilkosokkal.

És ha ne adj Isten nekiállnál bántalmazni a Magyarországon élő feketéket, annyit ajánlok, hogy a feleségemet és a lányomat kerüld el kilométerekről, mert ha bármi bajuk esi, én nem állok jót magamért.

2012. febr. 11. 10:01
 27/40 anonim ***** válasza:
62%
A szektát illetően igazad van. DE a többi mese. Nem kell nekem ahhoz ideológiát gyártani,hogy utáljam a nigert. A Magyar jobb oldal nem vallási alapon szerveződik, bár Evangélikus lennék. Csakhogy engem nem érdekel már, hogy valaki tanult vagy nem niger és hagyja el az országomat, ha akarsz menj velük te is. Pont azért mert felhoztad, hogy kenyába vannak bűnözők. DE itt a mi országunkba mennyi bűnöző niger van. Nézz szét a Blahán, vagy a Karácsonyi S utcában. Azok nem tanulnak hanem bűnöznek. TE pont az ilyen férgektől nem határolódsz el és ezért vagy te is olyan mint ők. Nekem a niger kölyök is niger ha ölni kell őket is elkel pusztítani mert mint a példád bizonyítja nem tudtok elhatárlódni a selejttől.
2012. febr. 21. 07:15
 28/40 anonim ***** válasza:
37%

Örülök, hogy evangélikus vagy. A feleségem is evangélikus.

Nem megyek innen sehová. És tudod miért? Mert ide születtem, Magyarországra, magyar állampolgár vagyok és felállok a Himnuszra. Rád nincs szükség itt, kettőnk közül.

Nem fog menni a lányom sem és tudod miért? Mert félig magyar, ide született és itt a helye. De a feleségem sem megy sehová! És tudod miért? Mert ide jött férjhez, ide költözött, itt diplomázott, itt dolgozik. Magyar a férje, magyarok a legjobb barátai, magyarok a kollégái, itt a (rajta kívül) csupa magyar utcában is szeretik őt a szomszédok. Tudod, hogy mikor a szomszédunk, egy idős néni kórházba került egy éve, ki etette és játszott addig a kutyájával?

A feleségem. És tudod ki kérte meg rá? Senki. Csak volt benne ennyi emberi érzés. Azt mondta, ez "Magától értetődő". Felajánlotta, hogy minden reggel és este, munka előtt és után átmegy, ha kap egy kulcsot. Kíváncsi vagyok, te hány emberen segítettél eddig, jóérzésből.

Tudod, hogy a szomszédunk háromszor megköszönte a feleségemnek és sütött nekünk két tálca sütit?

De nem baj, te bántanál egy ilyen embert is, csak azért mert fekete a bőre.

Egy nyolcvan éves idős asszony látja, ezt az egyszerű tételt, hogy nem a származás, hanem a viselkedés dönt. Te nem érted. Nem is igen erőlködök tovább.

Azért még pár dolog. Semmilyen bűnözővel NEM vállalok közösséget. Érted? Semmilyennel. Sem az olasszal, sem a magyarral, sem a négerrel, sem a vietnámival. Semmilyennel. Rendőr fia vagyok, kisgyerekkori első emlékeim között van az apám egyenruhában. Tudom jól, hogy a bűnözőnél nincs mocskosabb emberfajta. Nem a feketénél, nem az indonéznél, nem a fehérnél, hanem a BŰNÖZŐnél.

A Karácsony Sándorban sosem jártam még Hála Istennek. A Balhán sem, egy jó ideje, mert kocsival járok dolgozni, a budai oldalra és Buda felől is jövök be (egy kisebb Pest megyei településen élek, nem mondom meg hol, itt szeretnek minket és ez egy nyugodt környék, ne gyere ide balhézni).

Elhatárolódok tőlük. Érted? Elhatárolódok a bűnöző feketétől. Meg a bűnöző fehértől, indiántól és kínaitól is.

Nem vagyok olyan mint ők. Törvénytisztelő emberként olyan vagyok, mint a törvénytisztelő fehérek, feketék, argentinok.

"Nekem a niger kölyök is niger ha ölni kell őket is elkel pusztítani"

Ha a lányomra gondolsz, ő csak félig "niger", mert az apja fehér.

És itt az ideje kicsit egyértelműbben fogalmaznom.

HA CSAK MEGKÖZELÍTED A LÁNYOM VAGY A FELESÉGEM TE HÚZOD A RÖVIDEBBET!!! VAN CSALÁDOM, VANNAK BARÁTAINK, ISMERŐSEINK, AKIK KÉSZEK SEGÍTENI NEKÜNK!

TEDD MAGAD TAKARÉKRA.

Emberedre találtál, ha a családommal akarsz kekeckedni.

És nem megyünk sehová, csak szóltam. Ez az ország a mi hazánk (is).

2012. febr. 21. 19:48
 29/40 anonim ***** válasza:
55%
Te félreértesz én nem a családodat akarom bántani, hanem azt akarom, hogy az országomat hagyják el a niger férgek. Most már én is ismerek olyan nigert aki rendes aki vette a fáradtságot a történtekért és bocsánatot kért és veled ellentétben nem védte a niger bűnözőt csak azért mert fekete, hanem azt mondta, amit elszenvedtél a feketétől azzal ne általánosíts és a bűnözőt pedig ne engedd el hanem kapja meg a büntetését. Furcsa ez is diplomás és nem hajt Magyar nőkre hanem megmarad a fajtájánál. Azon van most ő is, hogy minden bűnöző nigert kiutasítsanak. Ezért tisztelem. Te pedig egyből leugattál és megpróbáltál hiteltelenné tenni és a nigert a színe miatt védeni. Te egy nagy 0 egy senki vagy aki nem korrekt és nem Magyar akkor se ha ide született. Azt pedig, tudd meg lesz Magyarországon nagy niger gyűlölet, mert erre rászolgáltak és akkor úgyis megtalálnak akár hol élsz, nem én hanem más. Pont az ilyen elfogultak miatt kell őket ki irtani akik nem tudnak nyíltan az első pillanattól elhatárolódni a bűnözőktől. Az pedig, hogy apád rendőrvolt semmit nem jelent, sok olyat halottam, hogy a zsaru fia bűnöző volt.
2012. febr. 26. 08:22
 30/40 anonim ***** válasza:
30%

Lehet, hogy eleinte nem bíztam meg benned és ezért elnézést kérek.

De akkor sem mondtam, hogy ez nem történt meg-csak egy-két dolog nem volt tiszta.

Örülök, hogy lett fekete ismerősöd, aki megmondta, hogy ne általánosíts. Én is erre kértelek korábban.

"Mert nem az a baj, hogy (jogosan) felháborodsz ezen, hanem, hogy MINDEN feketére érvényesnek kiáltod ki, holott fekete létére a sógorom és az apósom sosem erőszakolt meg senkit.

Tény, hogy például a legtöbb elkapott tolvaj cigány volt, az apám idején is. De ez nem akadályozza az apámat abban, ogy negyven éve, ha esik, ha fúj, egy cigány kőművessel horgásszon együtt. Mert van annyi esze, hogy nem általánosít."

Bántó volt a számomra, ahogy minden "niger"-t szidtál. Mert a MINDEGYIKBE beletartozik a családom is.

De örülök, hogy nem akarod bántani őket.

"lesz Magyarországon nagy niger gyűlölet, mert erre rászolgáltak és akkor úgyis megtalálnak akár hol élsz, nem én hanem más."

Remélem ebben nem lesz igazad.

"Furcsa ez is diplomás és nem hajt Magyar nőkre hanem megmarad a fajtájánál."

Ennek mi köze van hozzá, hogy becsületes vagy nem?

Végezetül: a bűnözők kiutasítása jogos igény. Viszont ha itt elkövetett valamit, akkor könnyen lehet, hogy itt ítélik el, itt fog ülni, szóval nem biztos, hogy haza lesz küldve.

2012. febr. 26. 10:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!