Titeket nem zavar, ha egy neger egy magyar lannyal van együtt?
Nekem nem a négerekkel van bajom ebben az országban, azzal sem, hogy fehérekkel járnak.
Nem ők fogják ezzel tönkretenni az országot, hanem a nem néger politikusok és a saját rétinégereink. Vagy rétiolaszdzsigolóink.
"Igen de a negerek azok eröszakosak.Csak dugni hasznaljak a magyar lanyokat.Nem becsülik meg öket es engem nagyon bant."
Szerinted az a lány miért van vele? A kis mini kukaca miatt? Talán becsülni kell azt a lányt amiatt, mert nagy szerszámra csorog a nyála?
Figyelj, ez az "én országom" szerintem egy elég buta kifejezés. Az ország nem a tulajdonod, sem a lakosai. Ha bármilyen lánynak fekete fiú kell, hát nem tudsz vele mit tenni, nincs beleszólásod. Hiába zavar téged, jogod nincs beleszólni. Szóval vagy vered magad és feleslegesen használod az energiádat, vagy beletörődsz.
Másrészt az általánosításnak mi értelme? Ha a magyarokról általánosítanak, akkor mindenki fel van háborodva, de nekünk szabad? Jó. Minden német náci. Minden svéd érzéketlen robot. Minden olasz hűtlen. Minden amerikai ostoba zsírdisznó. Minden angol felvágós sápatag csúfság. Ennek mennyi az értelme? :D
"De en nem is akarom,hogy az en orszagomban eljenek !
Ezt az en ükükük nagyszüleim epitettek fel es nem akarom,hogy ilyen karacsonyfadiszek legyenek Mo-n."
Húzzon a fenébe! Korlátolt rasszista!
Alapvetően értelmesen el tudok beszélgetni ezekről a dolgokról, például ezt a választ is én adtam: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
(A 17. választ.) Abban a válaszban minden benne van, igen a feleségem néger én pedig fehér vagyok. Volt áldozat, lemondás mind a kettőnk részéről, mert igazán szerettük egymást. De erről ott írtam, mind el lehet olvasni.
Ellenben tisztázzunk valamit! 99%, hogy az ükükük nagyszüleinek jelentős része NEM volt magyar! Horvát, lengyel, szerb, bosnyák, román, német, zsidó, cigány, ruszin, szlovák és az jó ég tudja mi volt. "Tiszta magyart" nem találni, már a Csángóföldön sem! Ellenben a feleségem Mo.-n él, itt dolgozik, itt fizet adót és mivel külföldi, a szülei súlyos pénzeket fizettek ki a taníttatásáért (az ELTÉn végzett). Hová is fizették? Csak nem a magyar államkincstárba? És a négy hónapos lányom nem magyar?! Budapesten született, magyar apától és 7 éve itt élő anyától. Magyar anyakönyvi kivonata van. Magyarnak neveljük? Igen. Persze nem tagadjuk le előtte soha, hogy vannak kenyai felmenői, de ez az élet rendje, a svábok 99%-a is elmagyarosodott mára, a német vezetéknevük maradt csak meg.
"Igen de a negerek azok eröszakosak."
Ez a másik gyöngyszem. Jártam többször Kenyában, utoljára éppen az ünnepek alatt. A feleségem apja, anyja, bátyja SZERETNEK engem, igaz az apja és a bátyje eleinte kicsit gyanakvóak voltak, de melyik lányos apa nem az? Mára már ha a feleségem beszél velük telefonon, gyakran engem is kérnek, "hogy halllják a hangomat." Megpróbálnak magyarul megszólalni és nevetünk. Én visszaszólok szuahéliül, aminek hasonló sikere van, aztán megegyezünk az angolban. Kedves, tisztességes emberek.
Igen, tény, Kenya alapvetően veszélyes hely, nem véletlen, hogy ha ott járunk az apósom vagy a sógorom nélkül nem hagyjuk el Nairobi belvárosát. A kézenfogva járkálás is a legtöbb helyen tabu, mert a helyiek harapnak a külföldi férfi-helyi nő felállásra. (Nem a fehérek ellen szól, fekete férfit is vertek össze a külvárosban, mert helyi barátnője volt, csak kinyitotta a száját és kiderült, hogy nigériai, az anyósom mesélte.) Emiatt lennének ők agresszívek? Fehéroroszországban vagy Mexikóban is ilyen a helyzet.
Persze a fenének koptatom a billentyűt, örök idealistaként még reménykedem, hogy megért abból valamit, amit írtam...
Érdekes, én csak olyat ismerek, aki dolgozni vagy tanulni jött. Pl. nagyszüleim falujában az orvos. Eleinte pont a magadfajták miatt volt szegénynek nagyon nehéz, de mikor sorban gyógyította a falusiakat, akkor rá kellett jönniük, hogy ő is ember, ráadásul nagyon jól ért a szakmájához.
Másrészt meg az európai és a nem európai között mi a különbség? Láttam én már olyan európait, sőt, magyart is, aki olyan, hogy az általad agresszívnak titulált feketék csak pislognának. Most akkor általánosítsunk, és mondjuk, hogy minden magyar olyan?
vazzeg kerdezo hany eves vagy???
Olyanokat irsz hogy kinyilik a bicska a zsebemben es szegyellem, h "honfitarsam" vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!