Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tegyek már nem bírom...

Mit tegyek már nem bírom tovább ma is sírva jöttem haza?

Figyelt kérdés
Az iskolával van a gond mert van egy-két lány aki folyton provokál.Tegnap angolon az eggyik lány aki szembe ül melletem annak a csajnak a földön volt nekije eldobva egy kekszes papír és egy keksz és elkezdte hozánk rugdalni mi meg vissza és a padtársa is elkezdte de vele joba vagyok ezért nem hozzám dobálta és ez a lány elkezdte mondogatni a padtársának ,hogy Ba*szd ötet fejbe vagyis engem de ö nem tette és ezért elkezdett olyanokat ,hogy hülye kur*va ne dobd vissza mert oda basz*ok eggyet...met ,hogy te soma!Meg elnevezett Somának mert göndör hajam mindíg hasmosás után be göndörödik és ilyen lesz: [link] és azt terjesztik rúlam ,hogy tetves vagyok mert göndör a hajam és ha ki vasalom és olyan hullámos lesz akkor mer azt talágatják ,hogy nem mosakszok stb...Már novembertől ez megy...Elejinte nem vettem figyelembe mert szerintem gyerekes de most már kikészülök ezektől...A péntek a legrosszabb mert tornán minden félét oda kiabálnak nekem ,hogy tetves stb...Haza felé meg rám szálnak és a táskámat nyitogassák és szemetet tesznek beléje meg lemondannak és az eggyik lány meg lödöss és a mult honapban meg mentem haza oda jött hozzám akkor meg elkezdi ,hogy poros a vala*gad had porojam be még egyszer és feneken rúgott...Nem tudom ,hogy mi ennek az oka mert nem csináltam nekik semmit...Ha megkérdezem tőlük ,hogy miért csinálják ezt akkor ezt felelik: Miért mi volt pénteken nem emlékszem rá asse tudom ,hogy mi volt pénteken...Ellenem uszítannak mindenkit akad azért pár igaz barát azért van...De a holnaptol is nagyon féllek mert tegnap az a lány csesztetett és beszoltam nekije és még ö volt rám mérges mert beszoltam nekije és ezért az anját be akarja hívni hozzám..Nagyon féllek.Mindíg olyanokat tesznek vele ami nem igaz nem bírom ki kérlek segítsetek mit tegyek?
2012. jan. 12. 19:36
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
én hagyom öket a búsba :) de már nagyon az anyamra megy a tanárok nem csinálnak semmit és ha meg mondom öket rám fogják és annál jobban találgatnak rám olyanokat amiket megse csináltam...és nekik hisznek :(
2012. jan. 12. 20:10
 12/22 anonim ***** válasza:
95%
Először is gondolkodj el azon, hogy tettél e bármit, provokáltad e őket és azért csinálják e ezt. Ha ilyesmi nem történt akkor nagyon egyszerű dologról van szó, ez az a korosztály , amikor mindig kinéznek valakit, aki gyengébb és azt piszkálják. Nagyon durván ne vágj vissza, mert ők pont azt várják tőled, hogy visszakötözködj. Provokálnak. Ha azt látják rajtad, hogy nem foglalkozol velük, akkor megszűnik a b*szogatás, hiszen amit akarnak, az nem sikerül. Pl az a keksz rugdosás vagy mi, nem lett volna egyszerűbb lehajolni és kivinni a kukába? Kb 10 mp alatt megoldódott volna a problematika. Ők csak puffogtak volna magukban, hogy basszus ez nem jött össze, viszont azzal, hogy te visszavágtál sikerült az, amit elterveztek, felidegesítettek,
2012. jan. 12. 20:10
 13/22 A kérdező kommentje:
az anolos tanítonk totál hulye ha kivettem volna akkor be írt volna!multkor azért írt be engem mert felvettem a tollamat mert le esett..és én már 3honapja nem foglalkozom veluk csak otthol sírok miattuk de már olegem van...nem veszem figyelembe akkor is ezt csinálják...ha vissza szolok meg mondannak vagy be akarják hívatni a szulejiket
2012. jan. 12. 20:16
 14/22 anonim ***** válasza:
30%
Beírt volna, ha kidobod a szemetet? Meg beírt, mert felvetted a tollat? Na ne haragudj, de ezt nem hiszem el. Akkor ott biztos csináltál valamit, szándékosan dobtad le, vagy egész órán rendetlen voltál, mert ilyen tanár azért nincsen.
2012. jan. 12. 20:18
 15/22 anonim válasza:
szerintem hagyd őket a fenébe, csak leszállnak rólad... ha meg ennyire idegesít, akkor kérd meg a szüleid, hogy beszéljenek az ők szüleivel. amúgy nekem is olyan hajam van, mint neked, de engem egyáltalán nem cikiznek, sőt.. :)
2012. jan. 12. 20:25
 16/22 anonim válasza:
70%

Először is! Kérlek tanulj meg helyesen írni! Nagyon zavaró az ilyen írás. :S

Másodszor pedig, keress másik iskolát, szólj a szüleidnek/tanárodnak. Biztos vagy benne, hogy te nem tettél semmit ellenük? Egyébként azért furcsállom, mert az én társaságom ilyen idős korban csak olyanokat csesztetett és csúfolt akik tényleg meg is érdemelték. (pl.: rengeteg galibát okoztak az osztálynak, állandóan a szart kavarták, vagy igénytelenek voltak, bunkók stb...)

2012. jan. 12. 20:25
 17/22 A kérdező kommentje:
De van!!!eszkuszom ,hogy igaz!! az osztálytástársamat azért írta be mert be huzta a fuggyonyt és vélegtenul ejtettem le...ezt a tanítot minden honnajd ki rugták mert nem tud parancsolni a gyereknek és nincs respektje tud angolul de nem tudja meg tanítanni az angolt és még ilyenért ír be... a mi sulinkba ilyen tanítok vannak ki talályák ,hogy eggyi meg annyi rossz rossz jegy nincs be írva pl és be írják pedig meg se kaptam anyunak meg magyarázkodhatok az egész falu ezt az iskolát szidja!
2012. jan. 12. 20:26
 18/22 A kérdező kommentje:
nem tettem semmit :// csak van egy lány aki pletykáll folyton mindenkit lemond és ot tartják a tiszteségesnek jo 7dikben volt nézet eltéréseink de szeptemberben - oktoberben nagyon jol alakult minden de most novembertöl hát ez lett...és bocsi a hibákért igyekszem helyesen írni ;) de az ékezetes hibák nem az én hibáim csak szlovák billentyÖzetem van és ott nincsenek pár ékezetes betÖk mert azok nincsenek a szlovák abc-ben és ezért bemásolomn az ékezetes betüket néha meg nem :// csak az á,é,í van a billentyüzetemen a többit be másolom...
2012. jan. 12. 20:32
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon idegesítő vagy.
2012. jan. 15. 21:00
 20/22 A kérdező kommentje:
te meg pofátnal
2012. jan. 15. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!