Mit tegyek már nem bírom tovább ma is sírva jöttem haza?
1. TANULJ MEG ÍRNI!!!
2. B.ssz le neki egyet, majd abbahagyja. Tudod, ezek azért nagymenők, és szállnak rád, mert élvezik, ahogy uralkodhatnak feletted. Egyszer úgy istenesen vágd mellbe, rúgd p.nán, stb, és le fog rólad szállni, hidd el.
Egyik lányismerősöm volt ilyen, mindig csesze.getett, szidott, ütött, többször megrúgott. Egyszer aztán olyan is kicsúszott a száján, amiért akkora pofont adtam neki,h sírva rohant hazáig. Többet rossz szava nem volt hozzám.
Hát, ez nagy baj. Ha valakire így rászállnak.. Nem hiszem, hogy verekedni kéne. Nem tudsz másik iskolába átmenni?? Anyukáddal meg tudod beszélni? van olyan tanár, akihez bizalommal tudsz fordulni? (hányadikos vagy?)
novembertől megy: mi történt akkor? hogy kezdődött?
Ne is foglalkozz velük, irigyek, vagy szimplán csak rosszindulatúak. Nem írtad hogy hány éves vagy, de nagyon jellemző ez a szituáció az általános iskola felső tagozatán, mikor már nagylánynak képzelik magukat a lányok, innen gondolom hogy kb az a korosztály lehetsz. Mikor én voltam felsős, nálunk is voltak ilyen lányok, próbálákoztak fogást találni, csordában csúfolták a gyengébbet.
Tudom hogy ez most nem segít rajtad, de majd évek múlva meglátod, hogy azok a nagyszájú csúfolós lányok mire vitték, és mire azok akiket csúfoltak. Nálunk a csúfoltaknak jólmenő állása van, egyetemet végeztek, a csúfolók közül meg van akinek még érettségije sincs.
Sajnos ezt az időszakot ki kell bírni, gondolj arra hogy nemsoká vége lesz. Ne foglalkozz velük. Az meg hogy csúfolnak mert ilyen szép göndör lesz a hajad? nézz szét a neten, mennyire divatos a hullámos haj, lehet csak irigyek rád. Hagyd rájuk, előbb-utóbb leszállnak rólad. Addig meg tarts ki, és soha ne félj a holnaptól, ha véletlen bemenne a lány anyja, akkor elmondhatod neki hogy te csak megvédted magad, mivel az ő drága lánya macerált. Esetleg szólhatnál az osztályfőnöknek, hogy bántanak, hátha tartana valami fejmosást.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
Véletlenül nem pont ők azok? Te 7.-es vagy?
Azt piszkálják akin látszik, hogy bántja. Lépj fel keményen, akár keverj le a fő hangadónak egy pofont.
Ha annyira gáz a helyzet válts sulit. Ne hagyd, hogy még jobban kikészítsenek. Beszélj az ofővel, mondd el otthon is mi a helyzet.
Am a hajad nagyon szép, nehogy kivasald.
biztos gyönyörü a hajad
nekik fogadjunk az a szar sima vasalt hajuk van
ne hagyd magad ha vissza szolsz akkor békén fognak hagyni
ne verd meg öket inkább tűnj erősnek bátornak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!