A szocializmusban milyen reklámok voltak?
"U. i.: Nyáron egy gyk-s kérdésben (a Politikában) édességeket gyűjtöttünk a szoci korszakból; egy másik fórumon meg nemrég láttam egy igen hosszú listát vegyes kategóriában. Éljen a nosztalgia. :)"
Nálunk kapni
ABC szeletet, és a Vár sorozatot is. Na ez az igazi nosztalgia!
Nálunk meg Vadász szeletet (nyamnyam); Bohóc, Szamba, Lottó szeletet (bár egy kicsit fiatalabbak, de szintén nyami); krumplicukrot (az nem...), Francia drazsét és még néhány hasonló cuccot, de szerintem ezek már nem olyanok, mint akkor... :(
Lehet, hogy csak a hangulat miatt? Úgy értem, hogy az idő megszépíti a dolgokat, vagy hogy szokták mondani.
Ha már ilyen szépen összejöttünk itt "abból a korból", nincs kedvetek gyűjtögetni? Alakíthatnánk egy jó kis klubot, ez a kérdés lehetne a "törzshely". :)
U. i.: Kb. fél órája tudtam meg, hogy qkker 44 éves. Esetleg 45. :)
Üdv. :)
@ qkker:
Én csak ebből a válaszodból tudtam kiindulni:
<De rég tanultam a nyelvtant, nekem még az eredeti változatot tanították, igaz 38 éve kezdtem az iskolát.
# 10/11 Időpont 02-09 19:11 >
Így viszont már azt is tudom, hogy nem voltál "évvesztes". :)
Letelt már a pár nap? Lehet gratulálni? Mit szeretnél ajándékba? :)
Többiek, ébresztő, legyen már egy kis közösségi élet!
Micsoda antiszociális bagázs... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!