Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A szocializmusban milyen...

A szocializmusban milyen reklámok voltak?

Figyelt kérdés
Hol találkozott a legtöbbet az ember reklámokkal, tévében, rádióban vagy plakátokon? Melyek voltak a legnépszerűbb reklámok? Miben voltak mások, mint a mai reklámok? Ha össze kéne foglalnod, milyenek voltak ezek a reklámok?
2012. jan. 12. 11:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"U. i.: Nyáron egy gyk-s kérdésben (a Politikában) édességeket gyűjtöttünk a szoci korszakból; egy másik fórumon meg nemrég láttam egy igen hosszú listát vegyes kategóriában. Éljen a nosztalgia. :)"

Nálunk kapni

ABC szeletet, és a Vár sorozatot is. Na ez az igazi nosztalgia!

2012. febr. 6. 11:27
 12/14 anonim ***** válasza:

Nálunk meg Vadász szeletet (nyamnyam); Bohóc, Szamba, Lottó szeletet (bár egy kicsit fiatalabbak, de szintén nyami); krumplicukrot (az nem...), Francia drazsét és még néhány hasonló cuccot, de szerintem ezek már nem olyanok, mint akkor... :(

Lehet, hogy csak a hangulat miatt? Úgy értem, hogy az idő megszépíti a dolgokat, vagy hogy szokták mondani.

Ha már ilyen szépen összejöttünk itt "abból a korból", nincs kedvetek gyűjtögetni? Alakíthatnánk egy jó kis klubot, ez a kérdés lehetne a "törzshely". :)

U. i.: Kb. fél órája tudtam meg, hogy qkker 44 éves. Esetleg 45. :)

Üdv. :)

2012. febr. 9. 20:04
 13/14 anonim ***** válasza:
44, de csak csak pár nap múlva.
2012. febr. 10. 10:31
 14/14 anonim ***** válasza:

@ qkker:

Én csak ebből a válaszodból tudtam kiindulni:

<De rég tanultam a nyelvtant, nekem még az eredeti változatot tanították, igaz 38 éve kezdtem az iskolát.

# 10/11 Időpont 02-09 19:11 >

Így viszont már azt is tudom, hogy nem voltál "évvesztes". :)

Letelt már a pár nap? Lehet gratulálni? Mit szeretnél ajándékba? :)

Többiek, ébresztő, legyen már egy kis közösségi élet!

Micsoda antiszociális bagázs... :P

2012. febr. 13. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!