Miért kell valaki undok legyen attól mert dohányos?
Ha az ember kritikát mer mondani vagy javaslatot tenni a dohányzással kapcsolatban a DOHÁNYOS érdekében,miért van az,hogy 10 dohányosból 9 elkezd támadni és úgy tesz,mintha valaki az anyjukat szidná ?
Nem értem,hogyha már valaki dohányos akkor miért nem fogadja el,hogy igenis az egy gyengeség és nem olyasmi amiért ők bármilyen plusz tiszteletet érdemelnének.
Vélemények ?
Nem,ez nem szánalmas
Anno én felvállaltam magam és nem tartottam szánalmas. Inkább erősségnek tartottam,hogy volt bennem annyi,hogy felvállaltam a gyengeségem. És ennek köszönhetem azt is amúgy,hogy végülis letettem a cigarettát. Ha valaki pedig szembesített azzal engem,hogy ez egy rossz szokás akkor nem vettem kötekedésnek,mert tudtam hogy igaza van.
Szomorú,hogy a mai világban ilyen nehéz becsületesnek lenni.
Jesszusom, akkor most nekem a homlokomra ragasztott matricával kéne rohangálnom az utcán, hogy "EGY GYENGE SZAR EMBER VAGYOK MERT DOHÁNYZOM ÉS FELVÁLLALOM", hogy boldog légy?
Most komolyan. Azért undokok a dohányosok, mert nem vállalják fel, hogy gyengék? Akkor k*rva sok undok ember van a világon b*szki!
Nem,nem azért undokok.
Hanem azért mert olyan stílusban kezdenek el beszélni,mint te.
Nehéz lett volna egy normálisabb és emberségesebb modorban közölni a közlendődet ? Látod ez az ami undorító. Pont ez az ami kijön a dohányosok többségéből amikor bántva vagy sértve érzik magukat.
Ok
köszönöm a válaszokat
kellemes estét neked
Első vagyok.
Nem a vita kedvéért, de...te fogalomzavarban szenvedsz. Olvasd vissza az első hsz-em és értelmezd, plusz azt is értelmezd, amit te írtál válasz gyanánt.
Én nem mondtam, hogy nem káros szokás, de ezt neked miért kellene bevalljam? Mint említettem, sosem érdekelt, hogy mások mit gondolnak erről. Magamnak csinálom. Viszont azt észrevettem, hogy offenzív módon és igazán magas lóról próbálsz osztani, mindenkit. Végszóként csak annyit, hogy, amikor valaki ilyen hangot megütve szólt hozzám, mint ahogy téged elképzellek: "menj már innen ,mert zavar a tetves cigarettafüstöd" azt megvertem a távolsági buszmegállóban. És azt hiszem te csak vitázni akarsz, nem hinném, hogy bárki akarna veled bármi konstruktív dolgot.
Részemről itt a PONT.
36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!