Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Zsanna,...

Mi a véleményetek a Zsanna, Zsanina, Zsanka lány nevekről?

Figyelt kérdés
Kérlek komoly válaszokat kérnék, tényleg azoktól, akik a kérdésre válaszolnának csakis. Köszönöm
2012. jan. 11. 08:36
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
63%
szerintem a Zsanna nagyon jó. különleges, mégsem nyakatekert, felnőttnek és gyereknek is használható. nekem tetszik.
2012. jan. 11. 12:07
 22/33 anonim ***** válasza:
39%
Furcsa mert en is csak kover Zsuzsannakat ismerek,es szinte csak cigany es/vagy ri.anc Zsofiakat. Sajnos en is egybol asszocialok.
2012. jan. 11. 12:36
 23/33 anonim ***** válasza:
64%

Én őszintén szólva sokkal szívesebben lennék Zsanna (mondjuk), mint Szilvia. Az összes ilyen Szilvia, Andrea, Mónika, Tímea, Gyöngyi, Tünde annyira ocsmány név, hogy csak na.

Inkább akkor legyen egy kedves, különlegesebb név, mint egy ilyen tucat undormány.

Szóval nekem mindhárom tetszik, ha választani kellene, akkor Zsanna. Az felnőtt névként sem komolytalan. (Mert mindig mindenki ezzel jön, hogy hát ha majd felnőtt lesz és habala habala... Akkor felnőtt lesz.. és? Kb semmivel sem lesz komolytalanabb a neve, mint dr. Szundi Bélának, aki egy tükröt dugott le a torkomon a fül-orr-gégészeten, mikor 8 éves voltam... )

Az meg, hogy igen így úgy csúfolni fogják.. hát saját magatokat minősítitek. Ez nem jelent semmi mást, mint hogy ti csúfolnátok. Normális ember nem csúfol egy másik embert a neve miatt. Ja, hogy egyeseknek ez már nem elérhető értelmi szint...? Arról meg nem Kovács Eperke, gyógymasszőr tehet...

2012. jan. 11. 13:28
 24/33 A kérdező kommentje:
23as, mégis hogy jössz te ahhoz, hogy hibbantnak nevezz? és őrültnek? vélhetően a te szüleid lehettek ilyenek, ha egy ilyen egyszerű, könnyed kérdés ilyet vált ki belőled!!
2012. jan. 11. 13:35
 25/33 anonim ***** válasza:
Nekem mindegyik becézésnek hangzik, vagy mintha 2 névből lenne összegyúrva.
2012. jan. 11. 14:51
 26/33 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem olvastam el összes választ...

Engem Zsuzsannának hívnak és nem vagyok mai csirke, de még sose hallottam ezeket a neveket. Biztos én vagyok lemaradva...:))(csak a Zs-betű miatt mondom)

Őszintén nekem egyik sem tetszik.

Ha választanod kell akkor nézd meg, a vezeték névhez melyik illik jobban (hangzás), és esetleg mi a név jelentése.

Mi is a szülőszoba felé döntöttük el a kislányunk nevét. Volt 2 választható, és melyik mit jelent, és hogy hangzik.

Zsófia lett, ami annyit jelent bölcsesség.

2012. jan. 11. 15:07
 27/33 anonim válasza:
Esetleg a Zsaklin nem tetszene?
2012. jan. 11. 16:43
 28/33 anonim ***** válasza:
50%
A Zsaklin okádás név, így fonetikusan. :) Nehogy!
2012. jan. 11. 16:55
 29/33 anonim ***** válasza:
Se Szilvia, se Zsofia nem vagyok,de kerdem en, a Zsofia mennyivel kulonlegesebb,mint a Szilvia? Semennyivel...Nekem az osszes becezesnek hat. En senkit se csufoltam az iskolaban,de mivel engem hasonlo nevvel agyon csufoltak,igy tudom,hogy a gyerekemnek nem fogok soha ilyen nevet adni. Mondjuk a Zsuzsannak is kaptak, meg a Mariak, mert, hogy azok meg "tajparaszt" regi nevek. A gyerekek ilyenek altalaban,sajnos. Aki meg nem ilyen,azt kikozositik,lasd engem. En Szilvia,vagy Zsofia szivesen lennek. Miert? Nemzetkozi nevek, es valahogy eleganciat sugaroznak, bar inkabb a Szilviat kedvelem,mert valahogy egy Zsofiaval se jottem ki. A tesom Szilvia,es mindenki azt mondta milyen nemes csengesu nev. Mellesleg Svedorszag jelenlegi nemetszarmazasu kiralynoje Szilvia, Roma alapitoja is Szilvia, igazan fenseges,szoszerint kiralyi nev.:) De ha mar "Zs" betukbol kell valasztani,akkor Szilvia. Vagy Zsofia Szilvia, az a legjobb!:)
2012. jan. 11. 17:28
 30/33 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem Rómát Romulus és Rémusz alapították.. és az ő anyjuk volt Silvia. ....
2012. jan. 11. 20:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!