Mi a véleményetek a Zsanna, Zsanina, Zsanka lány nevekről?
Én őszintén szólva sokkal szívesebben lennék Zsanna (mondjuk), mint Szilvia. Az összes ilyen Szilvia, Andrea, Mónika, Tímea, Gyöngyi, Tünde annyira ocsmány név, hogy csak na.
Inkább akkor legyen egy kedves, különlegesebb név, mint egy ilyen tucat undormány.
Szóval nekem mindhárom tetszik, ha választani kellene, akkor Zsanna. Az felnőtt névként sem komolytalan. (Mert mindig mindenki ezzel jön, hogy hát ha majd felnőtt lesz és habala habala... Akkor felnőtt lesz.. és? Kb semmivel sem lesz komolytalanabb a neve, mint dr. Szundi Bélának, aki egy tükröt dugott le a torkomon a fül-orr-gégészeten, mikor 8 éves voltam... )
Az meg, hogy igen így úgy csúfolni fogják.. hát saját magatokat minősítitek. Ez nem jelent semmi mást, mint hogy ti csúfolnátok. Normális ember nem csúfol egy másik embert a neve miatt. Ja, hogy egyeseknek ez már nem elérhető értelmi szint...? Arról meg nem Kovács Eperke, gyógymasszőr tehet...
Szia!
Nem olvastam el összes választ...
Engem Zsuzsannának hívnak és nem vagyok mai csirke, de még sose hallottam ezeket a neveket. Biztos én vagyok lemaradva...:))(csak a Zs-betű miatt mondom)
Őszintén nekem egyik sem tetszik.
Ha választanod kell akkor nézd meg, a vezeték névhez melyik illik jobban (hangzás), és esetleg mi a név jelentése.
Mi is a szülőszoba felé döntöttük el a kislányunk nevét. Volt 2 választható, és melyik mit jelent, és hogy hangzik.
Zsófia lett, ami annyit jelent bölcsesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!