Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan kell a cigányt lerázni?

Hogyan kell a cigányt lerázni?

Figyelt kérdés
Mivel tudok a cigányra olyan hatással lenni rá, h soha többet ne állítson meg? Anélkül, h meg kelljen ütőm v hasonló?!
2009. máj. 24. 18:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
9%
Szánalmas vagy.........................
2009. máj. 24. 19:02
 2/11 anonim válasza:
74%
Felrakod egy magas fára és lerázod.
2009. máj. 24. 19:03
 3/11 anonim ***** válasza:
85%

LOL XD

jó kérdés! :)

én eléggé egy cigányfertőzött településen lakom, és van némi tapasztalatom. általában azt szoktam hogyha nekem szólnak akkor rájuk sem nézek, de nem olyan módon teszem ezt, hogy azt higgyék hogy gyáva vagyok. de egyik ismerősöm ugyanezt tette, és utánamentek és azért kötöttek bele, mert "süket vagy, te g*ci?", "nem figyelsz ránk, te kötsög?". szóval nehéz dolog... ami ilyenkor talán a legjobb az az, hogyha minimum 5-en mentek egyszerre... ha meg egyszer belédkötnek akkor vagy verés és rablás, vagy futás lesz a vége...

2009. máj. 24. 19:08
 4/11 A kérdező kommentje:
akkor te hogyan csinálod? Oszd meg velem!
2009. máj. 24. 19:09
 5/11 anonim ***** válasza:
90%
Azt mondod neki, hogy "Aztakúrva, ott egy kétszázas a földön".
2009. máj. 24. 19:09
 6/11 A kérdező kommentje:
ezt majd kipróbálom :D! Köszönőm a válaszokat!!
2009. máj. 24. 19:11
 7/11 anonim ***** válasza:
86%
Ha ismeretlenül odamegy hozzád és láthatóan valami akar, akkor mondd neki valamilyen idegen nyelved, hogy sajnálod, de nem beszélsz magyarul. Általában az angol is megteszi, de én pl. olaszul szoktam (Mi dispiace, non parlo in ungherese - Mi diszpjácse, non párlo in ungeréze. Erre általában legyintenek és elmennek a csövesek. De olyan is volt, hogy kiderült, hogy olaszoknak mondtam és nagyon örültek nekem, én meg nem annyira nekik, mert ennél nem sokkal tudok többet olaszul.
2009. máj. 24. 19:30
 8/11 anonim ***** válasza:
80%
Ha megszólítanak, én lassan feléjük fordulok, és közben meg szoktam igatítani a kabátomat, vagy az ingemet. Épp csak annyira, hogy a pisztolymarkolatot észrevegyék!
2009. máj. 24. 19:38
 9/11 anonim ***** válasza:
57%

Két megoldást is tudok ajánlani.

1 - Egészséges sport! Pontosabban testedzés - GYÚRÁS WAZZE - Hidd el 72-es karral nem fog megállítani... - Ja és a fejed sem árt ha fénylik...

2 - Egy egészen egyedi életstílus. LEGYÉL PUNK!!! Hidd el ha hatalmas taréjjal és a hozzátartozó cuccokkal rendelkezel, nincs az a gádzsó aki szóba állna Veled...

2009. okt. 10. 17:13
 10/11 Aksika válasza:
Munkát ajánlsz neki :)
2009. dec. 27. 01:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!