Ti büszkék vagytok arra, hogy magyarok vagytok?
Figyelt kérdés
Mert én nem.2012. jan. 8. 16:12
12/15 zozi1111 válasza:
Engem büszkeséggel tölt el hogy Magyar vagyok. Még egy ilyen nagy múltú nép nincs a világon. Nemcsak a múltja dicsőséges, hanem a jövője is az. Csak ti még nem látjátok.
Szerintem a magyarságot szándékosan lejáratják mindenhol.
Büszke és nem megalkuvó nép a magyar.
13/15 Rsta válasza:
A nagy múltat miben mérik, hogy az jött ki nincs nagyobb? Légy büszke, de ne annyira, hogy a világtörténelem ne érdekeljen!
14/15 Zenon válasza:
Nem igazán.Széthúzó nemzet,semmi összetartás,semmi tolerancia nincs ebben az országban.Önző és bunkó,agymosott népség.
A nemzeti múltra büszke vagyok,de erre a mostanira...
még hogy büszke.Pff.
15/15 anonim válasza:
001-08 21:44-es:
Utálod ezt az országot...Mi tart vissza, hogy elhúzz innen? Minél hamarabb, annál jobb: menj, utálj valakiket máshol. Csak vigyázz, nehogy megutáljanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!