Miért nem szeretik az ilyen embereket?
kérdező. azért van, mert a társadalom primitív. sokféle ember él a földön, de mindig a többség van érvényben. mivel te nem éppen tartozol bele ebbe a mai többségbe (birkanyájba), ezért nem vagy úgymond kívánatos ember, és mivel különbözöl, az embereknek nem az az első gondolatuk, ha rádnéznek, hogy "húúú! de király! ő aztán nem átlagos! biztos jó arc lehet!" hanem, hogy "uramisten, ez mi? ez minden csak nem normális(átlagos...)! jobb, ha elkerüljük, mert nem illik be közénk!"
meg az ilyen embereket azért is megvetik, mert felvállalják az egyéniségüket, ami ma tudomásom szerint nem "menő" :D
én ugyan nem a metálos fajtából vagyok, hanem egy metálzenét hallgató, összekevert, egyéni öltözködéssel és viselkedéssel és hierarchiával rendelkező (egyesek szerint beteges) ember vagyok, és ugyanazt tapasztalom, tapasztaltam(mivel pici korom óta ilyen vagyok, amilyen), mint te. :D
találd meg a "társaidat", egy csoportot, baráti társaságot, ahol önmagad lehetsz, és nem kell azon gondolkodnod, hogy miért nem fogad el ez a sok hülye... ;)
18L
Engem meg azért néznek le sokan, mert tetovált lány vagyok.
Nem is foglalkozom az ilyen emberekkel, akik csak a külsőből leszűrik, hogy szerintük én milyen vagyok, azok a legrosszabbak!
Nekem is volt egy elég k*rvásan öltözködő barátnőm, de belül valaki volt, nem csak egy rinya-p*na, aki kellette magát!
Egy zenekaros pólóval csak azt a hatást kelted, hogy téged csak a zene érdekel, olyan szinten bele vagy szerelmesedve egy-egy zenekarba, hogy ezt tudatni is akarod mindenkivel. Egy elvakult rajongó típusra gondolnak az emberek. Ez így komolytalan. Miért kell azt reklámozni magadon, hogy melyik együttest szereted? Mint egy két lábon járó plakát.
A kockás inggel semmi gond, de a szakadt farmer csak alkalmanként jó, ha direkt elmentek egy parkba sörözni társasággal nyáron, vagy kirándulni. De rendszeres viseletre nem ajánlanám. Ahhoz túl laza. Látjátok, milyen könnyedén veszem az életet? - ezt sugallja. Céltalan, mának élő típusra asszociál a többség, ha ilyet lát. Mint egy lázadó tini, az én nadrágom lyukas, de vagány vagyok.
Olyan hatást keltesz, mint aki nem szereti a szabályokat, éretlen. A nőknek ettől komolyabb férfira van szükségük.
Mert a stílus maga az ember. Az öltözködésünkkel juttatjuk érvényre az egyéniségünket. Ha ilyen lezsernek akarod mutatni magad a világ előtt, ne csodálkozz, ha nem vesznek komolyan. Azt hiszik, belül is ilyen vagy.
Azonban ha nem, milyen már, hogy a külsőddel teljesen mást sugallsz, mint ami a valóság. Mint ha rejtegetnéd az igazi énedet. Ez így elég visszatetsző, olyan, mint ha át akarnád verni az embereket, elvesztik a bizalmukat irányodban, nem tudják hányadán is állnak veled. Ha a külsőd és a belsőd két különböző személyiséget takar, az úgy elég disszonánsnak hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!