Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nem szeretik az ilyen...

Miért nem szeretik az ilyen embereket?

Figyelt kérdés
2012. jan. 5. 20:33
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

#8!

Attól, hogy még valaki ilyet visel, még nem lehet gyerekes. Az egyetemen sok "normálisabban" öltözködő ember van és nagy olyan aki 20 felett van, mégis olyanok, mint a tizenévesek.

Nekem ebből az jött le, hogy ez valamilyen előítélet. Egyáltalán miért kéne a ruhából ilyenre következtetni?

2012. jan. 5. 21:02
 12/36 A kérdező kommentje:
Megjegyzem, ha diszkós úgy öltözik, mint diszkós vagy egy rapper úgy öltözik, mint egy rapper tehát stílusuk megfelelően, akkor az miért nem gyerekes? Miért pont csak a metalos vagy rocker?
2012. jan. 5. 21:03
 13/36 anonim ***** válasza:

Persze, hogy előítélet! Csak azt mondom, hogy szerintem erre asszociálnak az emberek, és ezért érezheted ezt a megkülönböztetést.

Miért szerinted a diszkóssal, rapperrel nem ez a helyzet? Szerintem rájuk pont ugyanígy érvényes, hogy kissé furcsa hatást kelt egy pl. 24 éves fiatalember seggkilógós gatyában, ferde baseball sapkával a fején.

(Legalábbis egy állásinterjún, vagy nem rapper csajnál szerintem nem lesz sikeres.)

2012. jan. 5. 21:07
 14/36 anonim ***** válasza:
81%
A diszkósnál és a rappernél is gyerekes, senki nem állította az ellenkezőjét. Ennek egyszerűen az az oka, hogy normál esetben az ember tiniként azonosul egy irányzattal külsőleg is, mert még nincs saját stílusa. Felnőtt korára viszont a legtöbb ember kialakítja a saját stílusát és elhagyja azt, amelyikhez a keresés időszakában csatlakozott. Aki nem hagyja el, az még nem találta meg a saját stílusát, ami viszont főleg a tinikre jellemző.
2012. jan. 5. 21:07
 15/36 A kérdező kommentje:

Nyilvánvaló, hogy állásinterjúra nem így megyek.

Diszkósoknál és rappereknél még nem vettem még nem vettem észre ez olyan reakciókat, hogy azt gyerekesnek tekintenék.

De mi van, ha az ember ebben érzi magát jól? És tényleg ez a stílusa? Persze csak az öltözködésre értem, mert a személyiség ettől teljesen független.

2012. jan. 5. 21:12
 16/36 anonim ***** válasza:

szerintem jól nézel ki!!

lány

2012. jan. 5. 21:31
 17/36 anonim ***** válasza:
96%

Szeretik az ilyen stílust, a csajok különösen. Csakhogy!

24 fölött már az embernek rafináltabbnak kell lennie. Egy tini olyan szép, a legleprább szakadtabb lepusztultabb ruha is stílusosnak hat rajta. De 25 fölött egyszerűen csak ápolatlannak vagy szegénynek néz ki.

Fogadd elé a tanácsomat!

Nagyon fontos aminőség!

Nem kell hogy látsszon, De érezni lehet.

Az a drága Levis póló, amitz mátr úgy veszek meg szakadtra koptatva, és kifakítva, mégis ezerszer jobban áll, mint a 6 évvel ezelőtti turi spólóm. Igenis látszik a különbség. A drága , márkás bakancs, a valódi bőr pénztárca, a minőségi nemes ékszer. Ilyenkor már hiba olcsó utánzatokat magunkra aggatni. Meg kell venni az igazi Westernkalapot pl, a csizmát, stb. A stílusodat megtartod, de 25 fölött is sármosan nézel ki benne.

Nme azért mert drága. Meg lehet venni a 70%-os kiárusításon. Hanem azért, mert másképp áll tényleg. A szakállat kínosan rendben kell tartani. A bőrön már nem lehetnek hibák. Ami a tizenéveseknek szexepill,, később már illúzióromboló. Rendes táska kell, s ha lehet, igazi csizma.

Ilyenkor már a testet is gondozni kell. Meglátszik , ha nme olyan feszesek az izmok, vag y bőr. Az is, ha már kissé törik a haj. A stílusoddal semmi baj. De itt az ideje kifinomítani.

A férjem 47 éves. Bőrnadrágban jár, szegecses dzsekiben, Hard Rock Cafés vagy Motörheados pólóban, westerncsizmában, halálfejes lánc lóg rajta, stb.

Nem nézi le senki. Bárhová megyünk, odajönnek hozzá idegen emberek, szeretnének vele megismerkedni. A boltban ő intézi a reklamációt, mert rá minden eladó mosolyog.

De kínosan ügyel a minőségre. A pólója eredeti- s a tökéletes másolatot vissza kellett cserélnünk. És igaza volt. Nem vesz gagyi farmert, se név nélküli derékszíjat. Műanyag szóba sem jöhet.Ha felvenné a tizenévesek szerelését, egy munkanélküli öreglegénynek hatna benne, nem rockernak. Nem kényes, nem piperkőc, csak igényes. De úgy , hogy ez nagyon is hozzáillik a rockerségéhez. Nemlett kislány belőle ettől.

Ez a titok. A styletitok.

És cd-t is eredetit vesz.Nme vagyunk milliomosok, csak meggondolja, mire ad ki pénzt.

Nézd meg: [link]

ez nem öt dolláros ing és kalap.

2012. jan. 5. 21:34
 18/36 A kérdező kommentje:

#17!

Akkor gondolom a férjed is olyan, aki sosem "növi" ki a stílust. Ő már csak belehalni tud, mint én.

2012. jan. 5. 21:50
 19/36 A kérdező kommentje:

Azt is megjegyzem, hogy örülök neki, hogy még vannak ilyen emberek. Ők bizonyítják azt, hogy ez is egy jó stílus.

Amúgy még még csak 22 vagyok. Van rá időm, hogy igényesebb legyen az öltözködésem.

2012. jan. 5. 21:53
 20/36 anonim ***** válasza:
nem. Neki ez az élete, a családja.Vannak többen :)
2012. jan. 5. 22:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!