Miért kell kérdezni, ha nem fogadja el az ellenvéleményeket?
Figyelt kérdés
Sokszor megfigyeltem, hogy a kérdező agressziv lesz, ha valaki megmondja neki az igazat. A legnevetségesebb az, amikor jelenti a neki nem tetsző választ, még akkor is ha semmilyen sértést nem tartalmazott. Miért kiváncsiak más véleményére az ilyen emberek?2012. jan. 5. 14:13
1/13 anonim válasza:
Szerintem csak azért ír ki kérdést, mert unatkozik, de ezt már én is megfigyeltem.
2/13 anonim válasza:
Mert alapból az emberek ilyenek, nehezen fogadják el a negatív véleményt. Itt többnyire megerősítésre várnak. Ha megfigyeled, javarészt nem is arról szólnak a kérdések, hogy meg akarnak tudni valamit, hanem kibeszélni magukat, vagy ha konfliktusuk támad egy családtaggal itt várják a vigasztalást. "Igen, persze, neked van igazad, küld is el a francba" stb. Ha meg azt válaszolják, hogy "háát barátom nincs igazad", akkor meg fel vannak háborodva. De egyáltalán ki is tud itt dönteni bárki sorsáról ismeretlenben? Mit vegyek fel? szép vagyok? szerinted is bunkó az anyám? Szakítsak a barátommal? Borzalom!!!!
3/13 A kérdező kommentje:
Én legutóbb egy 16 éves lány kérdésén rágtam be. Azt kérdezte, valóban sok-e havi 50 ezer ft zseb pénz?
2012. jan. 5. 14:57
4/13 anonim válasza:
"Sokszor megfigyeltem, hogy a kérdező agressziv lesz, ha valaki megmondja neki az igazat."
Az, hogy mi az "igaz", sok esetben relatívabb, mint gondolnád.
Persze sok kérdező valójában önigazolást keres, nem a válaszolók véleményére kíváncsi.
"Azt kérdezte, valóban sok-e havi 50 ezer ft zseb pénz?"
Tényleg, sok? Kevés? Érdekes kérdés.
5/13 A kérdező kommentje:
Majd olvasd el hogy az a 16 éves lány miket válaszolt, és milyen lekezelően.
2012. jan. 5. 15:20
6/13 anonim válasza:
Ilyet már én is tapasztaltam. Olyannal is, akinek tökmindegy, mit válaszoltak, szerinte mindenki "hüjje" volt, csak ő volt a helikopter.
Unatkoznak, veszekedni akarnak másokkal vagy nem bírják elviselni, ha valaki másként vélekedik egy adott témáról, esetleg túlérzékeny lelkek.
7/13 anonim válasza:
Nem arról van szó hogy nem fogadja el az ellenvéleményt de nagyon sokszor akkor se adnak neki igazat ha igaza van .Sok kérdést írtam már ki és sokszor a válaszolók bele mentek olyan dolokba is ami nem a kérdéshez tartozik ,személyeskedtek ,a szokásos formulákat használtak mint a "Mindenki hülye csak én vagyok helikopter ".meg "Te nem tudod elfogadni a másikat. " meg hogy "Minek írsz ki választ ha nem tudod elfogadni?". Nem azért írok ki én se és szerintem más se főleg ha ilyen családi dolgokról ír mert unatkozik ja és ehez jön még a" Google a barátod "válasz.Sajnos hogy már erről szól .A kérdések több mint fele csak a bunkó válaszokból áll, 2 válasz ad hasznos választ a többi csak sérteget .Szerintem erre pont nincs szüksége senkinek .Én még nem tapasztaltam hogy a nem bunkó választ is jelentik.
8/13 anonim válasza:
Nahát utolsó, a "Google a jóbarátod" válaszon nem megsértődni kell, hanem észbekapni... nehogymár ne tudja valaki magának megkeresni a dolgokat, mivel egyszerűbb kérdést kiírni, mint bepötyögni a Google-ba?
9/13 anonim válasza:
Persze ezt egy olyan kérdésre írták amire véleményt vártam .Valószínűleg a Google már tanácsot is ad és délután lelkisegélyt is nyújt .xd
10/13 anonim válasza:
És ha már itt tartunk múltkor angol szavakat kerestem mielőtt kiírtam a kérdést bepötyögtem a Googléba szóval ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!