Mit csináljak ha nem fogadja el a papírt a pénztáros ami személyi helyett van?
Figyelt kérdés
szóval holnap megyek személyit csináltatni, megújíttatni mert le fog járni, és én még nem csináltam ilyet, nem tudom hogy megy ez, de azt mondták fogok kapni egy "papírt" egy fényképes valamit addig is míg ki nem küldik az új személyit. na most addig nekem azzal kell igazolnom magam és kötelesek is elfogadni mindenhol. ha én bemegyek piát venni egy Sparba pl. és ott a pénztáros elkéri a személyim, odaadhatom ezt nyugodtan, ki fogja így is adni? mert tőlem szinte mindig elkérik hiába múltam el már 19 is. és ha elkezd pattogni mit mondjak, odahívassam vele a boltvezetőt? vagy nem fog belőle problémát csinálni? köszönöm.2010. febr. 10. 18:50
1/7 anonim válasza:
Nincs más arcképes igazolványod? Diák, jogosítvány? Mert azt elfogadják helyette.
2/7 A kérdező kommentje:
diákom van, persze
2010. febr. 10. 18:59
3/7 anonim válasza:
Diák, jogsi, TB-kártya, adókártya, minden hivatalos igazolvány jó, amin rajta van a születési évszámod. Nekem egyszer könyvtári tagságit is elfogadtak :D:D
Amúgy ki kell adnia az ideiglenes személyivel is.
4/7 anonim válasza:
Ideiglenes papír is teljes értékű papír. Kérd a panaszkönyvet ha kötekszik.
5/7 anonim válasza:
Nem papírt adnak, hanem ideiglenes személyit. Kártyát.
(19 évesen nem lehetne nagy betűvel kezdeni a mondatokat? Csak hogy megtiszteld az olvasóidat egy áttekinthető, ezért könnyen érthető írással.)
6/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom hány évesen nem lehetne mellőzni a beszólogatást legalább azen az oldalon ahol segítséget kér az ember?
2010. febr. 10. 22:28
7/7 anonim válasza:
A beszólások is sokat segítenek, ha tanulsz belőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!