Személyi? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Tegnap lettem 14 éves és azt szeretném megkérdezni h mikor kapom meg a személyit? és hogyan?hogy működik ez?2011. máj. 25. 18:13
1/5 anonim válasza:
Be kell menni a polgármesteri hivatalba (ha jól emlékszem, de ezt majd valaki okos utánam leírja). Nem fogják maguktól küldeni, neked kell csináltad x ezer Ft-ért.
3/5 anonim válasza:
Én a helyedben az okmányirodát látogatnám meg :)
5/5 anonim válasza:
Pont ma kaptam meg a személyimet!! :)
Mivel elmúltál már 14, ezért sajnos fizetni kell érte 1500 forintot.
Bemész az okmányirodába, kérsz csekket, azt kitöltöd, feladod egy postán, visszamész, aláfirkantasz egy papírt, lefotóznak, és -elvileg- 3 hét múlva küldik az igazolványodat. Nekem egy hét alatt ideérkezett, pedig a nő azt mondta, hogy min. 3 hét.
Mindez persze szülő jelenlétében történik.
Szükség lesz az anyakönyvi kivonatodra, és a születési bizonyítványodra :)
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!