Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit lehet csinálni a provokáló...

Mit lehet csinálni a provokáló, bunkó válaszolókkal?

Figyelt kérdés

Nem is a kérdésre válaszol, szándékosan veszekedést generál. Az előbb a kedves delikvens még privát üzenetet is írt és elküldött a *csába. Semmi provokálót nem írtam, csak egy egyszerű itthoni dologhoz kértem segítséget.

Én legtöbbször az ilyen eseteknél megpróbálok eltekinteni az ilyen válaszoktól, nem veszek róluk tudomást, bejelentem őket és kész. Viszont gyakran olyan jó lenne egy erőset visszaszólni! Csak annak megint nincs semmi értelme, mert akkor azzal csak belemegyek a "játékba", amit a szerencsétlen hülye akar. Mit gondoltok? Ti mit tesztek ilyenkor?

2012. jan. 1. 22:33
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
félsz hogy alul maradnál ha visszaszólnál.haha
2012. jan. 1. 22:43
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem kell törődni velük. Te annál értelmesebbnek tűnsz, mint hogy lesüllyedj az ő szintjére. Elolvasod, ha sértő jelented és ennyi. Nekem még szerencsére nem volt ilyen gondom, mondjuk az is igaz, hogy kb. 2-3 kérdést tettem fel, inkább csak olvasgatom a kérdéseket, válaszokat, illetve ha van olyan kérdés akkor kulturáltan kifejtem a véleményem, vagy elmondom a tanácsom.

2012. jan. 1. 22:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hülyével nemérdemes vitatkozni mert akkor lealacsonyodsz az ő szintjére és ott legyőz a rutinjával:D
2012. jan. 1. 23:15
 4/6 anonim ***** válasza:
94%
Pár órája van fent egy kérdés, ahol azt kérdezik, hogy van-e itt olyan, aki a hitgyülibe jár? Megírtam neki hogy valamiért nem szeretem a szektákat, tehát nem járok oda, és hogy neki további jó agymosást kívánok! Töröltette a válaszom kétszer is. Azét is aki azt írta be hogy ő nem jár. Alapvetően az van a szabályzatban hogy ne írj olyan kérdést amire vagy igennel, vagy nemmel lehet válaszolni. Az a kérdés hogy jár-e itt valaki hitgyülibe, az nem eldöntendő kérdés??? Ennek ellenére a szektás válaszom provokálónak hatott, törölték. Viszont a kérdés, ami eldöntendő, tehát nem felel meg a szabályzatnak, maradhatott. Számomra meg ez provokáló, és ez a bunkó dolog!
2012. jan. 1. 23:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Le kell szarni magasról az ilyeneket!
2012. jan. 2. 09:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy hiába sz@rom le, meg nem válaszolok a privát üzeneteire, akkor sem értem, hogy most ez kinek jó? Vagy van itt olyan, aki jobban érzi magát attól, ha a kérdezőt, akármennyire normális kérdés is, elküldi melegebb éghajlatra csak úgy poénból és mindent megcáfol, amit a kérdező ír?
2012. jan. 2. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!