Mi az a Titok könyv, miről szól?
1/14 anonim válasza:
Tömören összefoglalva a Titok című könyv a Gondolatok teremtő erejéről szól. Egyébként a téma nem új keletű, többen megírták ezt már sokkal korábban, csak ez most lett ennyire felkapott bestseller! :) Érdemes elolvasni, nekem ez volt az első ilyen témában, de kicsit hiteltelennek és túlságosan hatásvadásznak tűnt, ezért elkezdtem kutatni a "gyökereket" így tapasztalatból állíthatom egy Agykontroll könyv vagy tanfolyam több mindenre választ ad!
2009. máj. 20. 23:10
Ha dobsz egy emailt, àtküldöm! A gondolat erejéröl szol!Ha jobban bele gondolunk, tényleg igy van! Ha nagyon akartam valamit megkaptam, ha nagyon nem akartam azt is! :) Gondoljatok csak bele....
2009. máj. 20. 23:16
AMire erősen gondolsz és vizualizálsz az valóra válik...
2009. máj. 20. 23:29
így van!Több torrent oldalról le lehet tölteni és a hozzá tartozó dvd-t is.Amit inkább érdemes angol nyelven,magyar felírattal nézni.
2009. máj. 21. 08:11
Én még csak a filmet láttam, amit le lehet tölteni a netről is, de totál megfogott.
Sok mindenre magyarázatot találtam az eddigi életemből, pedig már azt hittem én vagyok a bolond.
Azóta is e szerint a filozófia szerint élem az életem, és nyugodt szívvel mondhatom, hogy működik! A férjem nem hitt benne, de a bizonyítékokat már ő is látja, így már kénytelen. Pl. Mondtam neki, hogy fel kellene becsültetni a házat, csak úgy kíváncsiságból. De végül nem tettük meg, mert sokba kerül, és így is nyakunkon egy hitel, amit ki kellene törleszteni. 1 hete meg jön egy ügyvéd hozzánk, hogy ingyen felbecsültetik a házunkat, és kapunk még úgy 1,5 millió Ft kártérítést is (a nagy semmiért :D). Felbecsültetés és hitel visszafizetés kilőve. :D:D:D:D Szóval, csak ennyire működik a dolog.
2009. máj. 31. 18:39
És még valami: Ezért a kisujjunkat sem kell keresztbe tenni. Más szóval: ölünkbe hullott egy halom pénz.
2009. máj. 31. 18:42
7/14 A kérdező kommentje:
Hát én is mondtam már sokszor hogy felkéne becsültetni a házat, de ide nem jött még egy ügyvéd sem:(
8/14 A kérdező kommentje:
Hát én is mondtam már sokszor hogy felkellene becsültetni a házat, de ide nem jött még egy ügyvéd sem egy halom pénzel:( Śzerintem mindenkinek el van döntve születésekor, hogy optimista gondolkodású, szerencsés vagy épp az ellenkezője lesz az élete során. Ezen nem lehet változtatni. Az eddigi életem ezt támasztja alá.
Nézd meg a filmet. Akkor majd megérted, hogy mi a baj. És utána olvasd vissza, amit válaszoltál.
2009. jún. 1. 13:46
+ a könyvet is olvasd el!! Rájöttem, hogy olyan szinten én b@asztam el a párkapcsolatomat ahogy csak lehet.. Én mondogattam magamba, hogy nem fog menni, hát a végére hadjuk, hogy mi történt! Sok mindent tanultam a könyvből!
Anyám megpróbált ellene hangolni, csak azt nem értem miért?! Mi bajom történne abból, ha mindent optimista szemszögből néznék és építenék magamnak 1 álomvárat?! Ebből semmi probléma nem származhat...
2009. jún. 21. 17:59
Kapcsolódó kérdések: