Szeretnék polihisztor lenni, de az a baj, hogy túl sok minden érdekel, mindenbe csak "belekapkodok". Más is van így ezzel?
Hali...van egy rossz hírem sanjnos: a mai társadalom annyira lebutúlt hogy nagyon sok helyen - sajnos munkaadók föleg- nem tudják azt elképzelni hogy, valaki több mindenhez is értsen.
Van egy igen jó barátom, felsöfokú végzettsége van mint intézményi kommunikátor, ezen kívül: festö, szobrás, szakácskodik, kézimunkázik és hihetetlen jól ír.....de munkanélküli...
Amikor állást keres akkor megkérdezik töle ezt a festö dolgot és a legtöbb ember fantázia világa odáig terjed hogy a szobafestö az csak szobát tud festeni...a benzinkutas az otthon is tölti a benzint a szekrénybe és stb...
Úgyhogy én jól megfontolnám a helyedben ezt a polihisztorkodást mielött belekezdessz...de a kérdésedre válaszolva: talán válassz egy olyan irányt ami igazán nagyon érdekel, és úgy érzed hogy lenne elég kitartásod is hozzá, és van rá igény a munkaeröpiacon.
Én is ilyen vagyok, polihisztornak mondjuk sosem jutott eszembe tartani magam, de egyetemek után munkáim mellett most is tanulok merőben újat + több hobbi, ami nagyon fontos...
MINDET szeretem, és nem mondanék le róluk. Hozzám tartoznak...
:)
Véletlen találtam a kérdésre, és komolyan elgondolkodtam azon, hogy én írtam-e, vagy sem - és nem :)
üdv a klubban!
Te hány éves vagy, ha szabad kérdezni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!