Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi az emo s mi a goth? Nem a...

Mi az emo s mi a goth? Nem a külsöre vagyok kiváncsi, hanem hogy mitöl azok amik/akik?

Figyelt kérdés
:)
2009. máj. 20. 14:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%

bár ezt a két stílust főleg az öltözködésük határozza meg, ami bár nagyon hasonló egymáshoz, egészen más a két stílus...de megpróbálom körbeírni öltözködés nélkül :)

az emo az emotional=érzelmes szóból ered...a lényege, hogy felvállalják az érzelmeiket, nem félnek kimutatni azokat a világnak, ha kell, sírnak a férfiak is, vagy ha boldogok, megölelnek akár egy vadidegent is... de a mai fiatalok, akik divatot csináltak az emo-ból, azt hiszik, az egész arról szól, hogy depisnek kell lenni és szembe kell fordulni a csúnya, kegyetlen világgal...állandóan siránkoznak mindenen,mindent pesszimistán vesznek és a legtöbben felvagdossák az ereiket(persze csak divatól)... szóval a mai divatemo-nak,amit a fiatalok művelnek, semmi köze az eredetihez

a goth egy kicsit "sötét,borongós" stílus, mint a rockereké...de a gothosok nem depiznek állandóan,mint az emo-sok, pusztán tetszik nekik a dark művészet(borongós,szomorú hangulatú versek,festmények,képek,zene)...a legtöbbször ők maguk is művészlelkek, írnak vagy rajzolnak... ők szemben az emosokkal, meglátják a szépséget a legszomorúbb dolgokban is

2009. máj. 20. 15:00
 2/11 A kérdező kommentje:

Aham, értem, köszönöm! Ma is tanultam valamit! :)

Bàr nem vagyok tul idös 31, de ezt a 2 stilust eddig nem sikerült behatàrolnom, hogy miröl is szol tulajdonképpen!

Az "én" idömben -vicces ezt mondani- voltak a rockerek,a metàlosok, a raperek, ami meghatàrozhato tulajdonsàggal rendelkeznek, s ugy làtom ez még ma se vàltozott!

Ma làttam épp egy sràcot, kockàsan volt befüzve a cipöje, ezt én is imàdtam, s örültem hogy làttam! :) Rà is mosolyogtam, bàr szerintem még most se tudja mire vélni :))

2009. máj. 20. 15:10
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

csatlakozom az elsőhöz:)

Én is a sötétebb stílust képviselem,bár nem öltözöm annyira durván,mint néhány dark-os.Az emosok ma ilyenek...divatmajmok.De a kockás befűzést nem értem:)

2009. máj. 20. 15:38
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tisztára tetszenek a goth csajok.

Elegáns, fekete csipke uhhh... Bejövősek.

2009. máj. 20. 15:43
 5/11 A kérdező kommentje:
A cipö füzöt ugy füzi hogy vizszintesen, utànna függölegesen minden 2.on àthuzva, igy kockàs hatàsu lesz!:)
2009. máj. 20. 15:51
 6/11 anonim ***** válasza:
66%
2.-nah ilyet még nem láttam,mármint ilyen fűzést:)
2009. máj. 20. 15:59
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha érdekelnek a goth-ok, akkor a www.ld50.hu-n olvashatod sokuk személyleírását (taglista). Így kb. el tudod képzelni, mik iránt érdeklődik, mivel foglalkozik a goth. Az emo-kat nem ismerem.

Lehet, hogy azóta már felhígult, régen a goth-ok eléggé művelt, érdeklődő és igényes embereknek számítottak.

2009. máj. 20. 16:01
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszi, érdekes az az oldal, majd olvasgatok benne kicsit! :) Azt a cipö füzés technikàt àltalàban a raperek hasznàltàk régebben, s rég nem talàlkoztam én se vele! Meg is lepödtem hogy làttam :) Lehet ujra életre kell.... :)
2009. máj. 20. 16:18
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
A goth becsületes, nem hazudik nem csal, nem lop, még akkor se ha lehetősége van rá.
2009. máj. 20. 16:20
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Az emo jobb.Bár én elítélem a pózereket a divatmajom csicskákat.

A goth közül is van,hogy némelyik csak játsza hogy az közben köze sincs hozzá,és lejáratja őket.K*rvásan viselkedik így szényent hoz az igazi goth-ra.Így van az emo-nál is....

2009. máj. 20. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!