A közterek füves "gondozása" miért ilyen Magyarországon?
Nem tudtam jobban megfogalmazni a kérdést, de remélem érthető lesz? Szóval az a kérdésem, hogy az USA-ban, de tőlünk nyugatabbra is látni, hogy a legtöbb köztérnél a fű gondozva van és igényesen van kialakítva a környékhez. Magyarországon eddig ilyet csak felújított köztereknél tapasztaltam, de csak ott is egy darabig, aztán minden enyészetnek indult. Ez miért van? Ez szerintem egyfajta igénytelenség a részünkről. Berakok képet is, hogy mire gondolok:
És egyébként voltam kint az USA-ban és tényleg a legtöbb helyen így van.
Mert nem fizetnek embert, hogy karban tartsa.
Mert nem fizetnek az ellocsolt vízért, hiszen kevés a pénz az önkormányzatoknál.
Mert nálunk még nem dívik a közmunkára büntetés.
És lehetne sorolni a miérteket.
ma 00:22
Utolsó! Vigyázz magadra, mert a magyarsággal szembeni kritikádra, mindjárt megkapod egyes emberektől, hogy TE nem vagy IGAZI(az milyen?) magyar, sőt antimagyar vagy, hovatovább szlovák! Tulajdonképpen az igaz magyarság legszebb hagyománya, szokása, tulajdonsága a szemetelés és a közterek csúfítása, rombolása, aki nem így gondolja és ezt ki is nyilvánítja az antimagyar!!!
Egri vagyok.Gyönyörüen megcsinálják a tereket, tele minden virággal 3 napig. Utána ellopják őket, kiássák és tönkreteszik az egészet. Hogy kik? az itt lakók. Nem érdemelnek ezek semmit mert mindent tönkretesznek, a padokat bedobálják a patakba, és szemét mindenütt és ezt nemcsak a cigányok művelik. Úgy érzem kár erre pént áldozni hiszen úgysem becsülik meg és tartjàk rendben.
Szerintem nem, nézd csak meg a Népkertet, vagy a lajosvárosi részt..
Utolsónak
Részt szoktál vennni az évente kétszeri pataktakarításban?Mert én igen, és nem fogod elhinni miket szedünk ki onnan és hogy a takarítás után egy 7el már megint szemetes az egész. Az hogy szépen rendbe van tève a népkert az a városgondozás embereinek munkáját dícséri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!