Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti mit tapasztaltatok, az...

Ti mit tapasztaltatok, az egyetemeken, főiskolákon mennyire "szokás" az egymás (főleg a gyengébb) szekálása, bántalmazása?

Figyelt kérdés
Általános 7.-8.-ban azt mondtam h majd úgyis középsuliban jobb lesz mert komolyodnak az emberek, de csak rosszabb lett. :S Mennyire jellemző az a felsőoktatási intézményekre hogy bármilyen szinten kikezdik a gyengébbet. (sajnos magamat ismerve ez a tanulás rovására menne :S)
2011. dec. 26. 18:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

tudom, laktam érden/ismerek érdieket, meg hadd ne mondjam, mi történt, amíg ott voltam. :///

na de vágod, aki suttyó, ökörködik, sosem szedi össze magát - az egy egyetemen sem tudja magát összeszedni, még ha be is kerül. mert ugyan lehet bunkózni, de akkor ne csodálkozzon, hogy előbb másnak adják kölcsön a jegyzetet; akkor semmibe veszi a tanár (és ott nem fog megbocsátani neki egy tanár, ha nem adja le a beadandót. úgy fogja kezelni, mint egy komolytalan, megbízhatatlan felnőttet és kész.)

2011. dec. 28. 20:25
 12/13 A kérdező kommentje:
pedig orrbaszájba szidják a pestieket hogy bunkók meg nemtudom... érd= mocskos pesti sarjadék... pest hulladéka :S talán ha 2 normális valamire való korombeli ember ha van itt... gyerek... 15 évesen azzal dicsekszik hogy ő a hero-n és a koko-n kívül már mindent próbált :S szép :S na ilyenek élnek itt :S
2011. dec. 28. 21:27
 13/13 A kérdező kommentje:
jó persze kivételek mindíg vannak... mondjuk hozzáteszem hogy középsuliba meg egy másik szutyok helyre... az övegesbe (ki nem merem mondani legszívesebben letagadnám) jártam... gondolhatjátok...:S most estis vagyok érden...
2011. dec. 28. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!