Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9honapos kisfiamnál elojott...

9honapos kisfiamnál elojott egy olyan szokás, hogy ha valamire nagyon felfigyel, akkor széttárja kezeit és teljesen befesziti magát! Néha még bele is remeg! Tapasztaltatok hasonlot?

Figyelt kérdés
2009. jan. 12. 19:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia, az én kisfiam is szokott ilyet csinálni, főleg ha látja, hogy neki adunk valamit.
2009. jan. 12. 21:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Az én babám 8 hós,és ő is ezt csinálja.Olyan cuki!
2009. jan. 12. 21:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Az én lányom is 8 hónapos,és ezt csinálja. Általában, ha kér valamit, ha kap valamit vagy ha örül. Sőt a feje fölé emeli a karját és simizi a fejetetejét. Imádom:)
2009. jan. 12. 21:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem a 6hós kisfiam is ezt csinálja ha a konyhában csinálom a kaját,szinte megfeszül s magyaráz,reklamál ha meglátja a tányért akkor kitárja a kezét és szinte remeg,hogy adjad már,adjad már anya...megzabálom ilyenkor
2009. jan. 13. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!