Miért okoz örömet mások bőrén (főképp az arcán) található mitesszerek kinyomása?
Figyelt kérdés
2011. dec. 15. 20:33
1/6 anonim válasza:
Nekem speciel lehet tudatalatt olyan erzesem van tole hogy tisztulok. Aztán kitudja.
2/6 eugenica válasza:
Akkor öröm,ha nekem nincs, vagy nekem sokkal kevesebb van.
De maga a mások bőrén való kinyomás öröme,az már beteges.
Ám, ha ennél meg tudsz állni, akkor rajta.
4/6 anonim válasza:
Más miteszereihez hozzá nem nyúlnék, de a saját bőröm én is előszeretettel kezelésbe veszem. Valóban valami olyasmi érzést kelt, hogy tisztább lesz a bőröm, megszabadulok valami kellemetlen nem oda valótól. Illetve elmúlik a gyulladás, ami nem hátrány.
5/6 anonim válasza:
Gyere, kinyomhatod a mitesszereimet.
6/6 anonim válasza:
Ezen már én is gondolkodtam.Nekem sokan mondták már hogy menjek kozmetikusnak.
Beteges nyomkodó vagyok.Ha épp nincs senki a közelben, hát nyomkodom magamnak.
Olyan mértékben vagyok már beteges, hogy képes vagyok addig nézegetni, méregetni más arcán, nyáron akár hátán, vállán a miteszert és a pattanást míg azt nem mondja hogy na gyere nyomd ki. :) Amúgy bennem lehet azért alakult ez ki, mert gyerek koromba ( és mai napig) mindig engem kért meg apám hogy nyomjam ki a pattanásait, és hozzá szoktam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!