Kuldtok nekem olelést és sok-sok szeretetet gondolatban?
Figyelt kérdés
A szeretteim mind messze vannak tolem, aki mellett élek annak kevés az olelése. Szeretnék most sok mindenkit gondolatban atolelni!
Kiprobaljuk?
2011. dec. 23. 16:49
11/17 A kérdező kommentje:
Neked is koszonom és Boldog Karacsonyt és ugyanazt kuldom mindenkinek,amit te is kuldtél, kuldtetek nekem.
2011. dec. 23. 18:14
12/17 anonim válasza:
Én is küldök nagy ölelést és sok puszit. Kellemes Karácsonyi ünnepeket és Boldog Új Évet kívánok!
13/17 anonim válasza:
éééén küldöm a legnagyobb szeretet nekeed!! :)) úton is van! merre laksz? kor/nem?
14/17 A kérdező kommentje:
Koooooooszooooooonoooooom neeeekteeeeeeeeek is, nagyon messze lakom, de ugy érzem megkaptam,mert könnyebb lett a szivem,lelkem, szerintem csak no lehetek mi vagyunk ilyen érzékenyek.
Nektek is Boldog Karacsonyt a gyonyoru fényekben!
2011. dec. 23. 18:33
15/17 anonim válasza:
Kedves Honfitársnőm..ma is gondoltam Rád. Bár én s egyedül fogom megélni, gyönyörű lesz az este: csupa fény, titok és meleg. Holnap már együtt leszek a gyerekemékkel, de ma este..az elvesztett szeretteimet hívom a fa köré - és a gyerekkori karácsonyaimat. Tégy így Te is, és nagyon szép legyen. Veled vagyunk itt mind.
16/17 anonim válasza:
Szia !
Én is gondoltam rád, miközben díszítettem a fát. Remélem, boldogabb vagy, mint tegnap :)
Puszi.
17/17 A kérdező kommentje:
Olyan aranyosak vagytok, hogy ma is gondoltatok ram.
Igen jobb lett a kedvem, foleg azért is, hogy érzem vannak otthon még nagyon sok jo ember.
Es én erre nagyon buszke vagyok!
Sok-sok boldogsagot nektek!puszi
2011. dec. 24. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!