Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek is beképzeltek a...

Szerintetek is beképzeltek a lányok?

Figyelt kérdés
Olykor még az obszcénül elhízottak is válogatnak...
2011. dec. 21. 20:35
1 2 3
 11/24 anonim válasza:

Sajnos igen, ráadásul a kövérek is és a csúnya arcúak egyaránt!!

Tapasztalat, saját magam szólítottam le ilyen lányokat is és hihetetlne, de még egy szép lány kedvesebb is volt velem, mint a csúnyábbak!!

Bár tudom egyénfüggő, de nagyon beképzeltek többségben sajnos.

Én egy prostitól több kedvességet kaptam, mint akármelyik ún. normális lánytól.

Szóval ennyi barátaim, tessék prostizni!!!

2011. dec. 21. 21:22
 12/24 A kérdező kommentje:
Igen, a prostizás valóban ésszerű lépés és okos döntés, ám csak átmeneti megoldásként jöhet szóba. Bár egyes pasik még feleségüket is megvásárolták...
2011. dec. 21. 21:27
 13/24 anonim ***** válasza:
Akkor ne csajozzatok, oszt vót probléma, nincs probléma.
2011. dec. 21. 21:28
 14/24 anonim ***** válasza:

Már megint gyökér vagy... Miért ne lehetne válogatni? Mondjuk azzal egyetértek, hogy az elhízott, magukkal nem törődő lányok, ne válogassanak, de ha valaki tényleg megküzd a jó alakért, kihozza magából a maximumot, ápolt...stb., az miért ne várhatná el egy férfitól ugyanezt?

Én sem szeretném sokkal lejjebb adni a saját "kategóriámnál" (utálok ilyen szavakat használni, utálom kategorizálni az embereket, de most nem tudtam jobban megfogalmazni).

Amúgy mielőtt belém kötnél, most kizárólag a külsőről beszélek, nem CSAK az számít, csak az IS. A belső viszont egy másik téma, az nehezebb ügy, mint a külső, azon a téren szerintem a legtöbb lánynak több elvárása van, mint a kinézet terén. A pénz meg csak egy bizonyos kor felett válik fontossá, amikor már szóba kerül a családalapítás, ha meg korábban is érdekel egy lányt, az rendszerint a sznob p*csa kategória.

Ennyi, abba lehetne már hagyni a szánalmas rinyálást, és általánosítgatást. Veled van a probléma, nem a komplett női nemmel, bocs.

20/N.

2011. dec. 21. 22:36
 15/24 Pityu válasza:

Igen azok!

De nem mindegyik, de az ilyen k*rv*kat akik már télleg nagyon sokat gondolnak magukról + káromkodnak azok eléggé idegesítőek!

Volt szerencsém ilyennel megismerkedni és taszító ahogy beszél meg minden.

TISZTELET A KIVÉTELNEK!:D

2011. dec. 21. 22:57
 16/24 A kérdező kommentje:

22:36 Egyes országokban nem áll jogában a nőnek válogatni!

Érdekes, a Közel Keleten meg Indiában működik ez több ezer éve. Miért ne lehetne itt is?

2011. dec. 21. 23:05
 17/24 anonim ***** válasza:

Ja persze, egyes helyeken meg is erőszakolhatják a nőket aztán meg utána még is a nők a hibásak.

Elég undorító féreg vagy. Ha nem tetszik az itteni ,,felhozatal,, akkor takarodjál innen a büdös pic*ába!

2011. dec. 21. 23:10
 18/24 anonim ***** válasza:
Hímsoviniszta mocs ok.
2011. dec. 21. 23:11
 19/24 A kérdező kommentje:
Haha, tudtam hogy szerény javaslatom kiváltja a rossz lelkiismeretek támadását! XD
2011. dec. 21. 23:17
 20/24 A kérdező kommentje:
Nyugalom, nyugalom, nőcik! Úgysem áll szándékomban visszanyesni gazos szabadságotokból!
2011. dec. 21. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!