Szerintetek is beképzeltek a lányok?
Sajnos igen, ráadásul a kövérek is és a csúnya arcúak egyaránt!!
Tapasztalat, saját magam szólítottam le ilyen lányokat is és hihetetlne, de még egy szép lány kedvesebb is volt velem, mint a csúnyábbak!!
Bár tudom egyénfüggő, de nagyon beképzeltek többségben sajnos.
Én egy prostitól több kedvességet kaptam, mint akármelyik ún. normális lánytól.
Szóval ennyi barátaim, tessék prostizni!!!
Már megint gyökér vagy... Miért ne lehetne válogatni? Mondjuk azzal egyetértek, hogy az elhízott, magukkal nem törődő lányok, ne válogassanak, de ha valaki tényleg megküzd a jó alakért, kihozza magából a maximumot, ápolt...stb., az miért ne várhatná el egy férfitól ugyanezt?
Én sem szeretném sokkal lejjebb adni a saját "kategóriámnál" (utálok ilyen szavakat használni, utálom kategorizálni az embereket, de most nem tudtam jobban megfogalmazni).
Amúgy mielőtt belém kötnél, most kizárólag a külsőről beszélek, nem CSAK az számít, csak az IS. A belső viszont egy másik téma, az nehezebb ügy, mint a külső, azon a téren szerintem a legtöbb lánynak több elvárása van, mint a kinézet terén. A pénz meg csak egy bizonyos kor felett válik fontossá, amikor már szóba kerül a családalapítás, ha meg korábban is érdekel egy lányt, az rendszerint a sznob p*csa kategória.
Ennyi, abba lehetne már hagyni a szánalmas rinyálást, és általánosítgatást. Veled van a probléma, nem a komplett női nemmel, bocs.
20/N.
Igen azok!
De nem mindegyik, de az ilyen k*rv*kat akik már télleg nagyon sokat gondolnak magukról + káromkodnak azok eléggé idegesítőek!
Volt szerencsém ilyennel megismerkedni és taszító ahogy beszél meg minden.
TISZTELET A KIVÉTELNEK!:D
22:36 Egyes országokban nem áll jogában a nőnek válogatni!
Érdekes, a Közel Keleten meg Indiában működik ez több ezer éve. Miért ne lehetne itt is?
Ja persze, egyes helyeken meg is erőszakolhatják a nőket aztán meg utána még is a nők a hibásak.
Elég undorító féreg vagy. Ha nem tetszik az itteni ,,felhozatal,, akkor takarodjál innen a büdös pic*ába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!