11/19 A kérdező kommentje:
Örülök,hogy így gondoljátok.:)
2011. dec. 20. 19:20
12/19 anonim válasza:
Simán. Egész jól ki tudok jönni szinte minden stílusú emberrel, a legelvetemültebb metálosoktól, a kockákon át a kis csendes emberekig. Annyi, hogy ne legyenek beképzeltek és ne játsszák az eszüket. :D Szóval nekem nincs bajom a gothokkal sem, ha nincsenek elszállva magukkal.
13/19 anonim válasza:
simán! főleg ha szereti a horror filmeket is!
14/19 anonim válasza:
Én olyan alternatív- és rastafari vagyok, de a barátom punk, a legjobb barátnőm goth, és ezeken kívül van repper, rocker, és diszkópatkány haverom is, akikért bármit megtennék, szóval szerintem nem szubkultúrán vagy zenei ízlésen múlik az, hogy kikkel legyen barátságba az ember..
15/19 anonim válasza:
Én goth vagyok. Nem az a goth, aki attól érzi magát hűde nagy arcnak, hogy temetőben fotózkodik. Nem érzem magam undorítónak. Miért is undorító egy goth? mert napiszarra feltesznek egy-két pózolós idi*tát? Ez nem definiálhat egy egész szubkultúrát. Igen, meglehet furán nézek ki, de senkit nem fogok a sötétségbe rántani, vagy mi. :D Mellesleg szerintem sok goth van még úgy vele, hogy inkább nézz ki furán de legyél önmagad, mint egy discoban rázd a ****. Nem beszélve arról, hogy a goth zenében értelem is van, nem csak a szex mint a discos sz***kban... Én szeretek goth lenni, s bónuszul még azt is megkapom, hogy hozzám csak azok közelednek, akik tényleg akarnak, mert a többieket elriasztja a külső. Engem meg a belső riaszt el, ami sok "normális külső" mögött ott van: a sivárság, és az embertelenség, a haszonlesés, a törtetés....
17/19 Zanurusa válasza:
Igen , én férfiként hölggyel Bp.-n max.Pest megyében
és még több is lehetne mint barátság
18/19 anonim válasza:
igen *-* Szeretem a gothokat :)
19/19 Laura Wok válasza:
igen :)
mert bírom az élet stilusukat
(én emo wok )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!