Hogy tudnám felnyitni a szemét?
Végzős osztályos vagyok, az év elején egy másik iskolából átjött hozzánk egy olyan lány, akiről tudtuk, hogy azért jön, mert megbukott és a szülei úgy gondolták egy új iskola jót tesz neki. Már az első perctől fogva láttuk rajta, hogy alapból olyan csaj ő, akit nem érdekel a tanulás és egy szemét pics@.
Ezzel nem lett volna semmi gond, de rárepült az osztály éltanulójára (legjobb fiúbarátomra) és összejöttek. A fiúról tudni kell, hogy nem volt még barátnője, így örült, hogy végre egy lány akar tőle párkapcsolatot. Sajnos ellepte a köd az agyát, így mióta együtt vannak drasztikusan csökkent a tanulmányi eredménye, miközben látjuk a csajon, hogy ezt direkt csinálja, hogy tönkre akarja tenni a srác életét.
Hiába beszélgettem én is, a többiek is, még a tanárok is a sráccal, nem hallgat ránk, ő beleesett a lányba és nem érti meg, hogy a javát akarjuk.
Nagyon aggódok érte, hogy mi lesz így vele, most hogy végzősök vagyunk és ha nem tanul, akkor az érettségit sem fogja úgy megcsinálni, ahogy tőle a 3 év alatt elvárható lenne. Az átlaga is majdnem 2 egésszel romlott le. Sajnos a szüleit nem érdekli, azt mondják, hogy már 18 elmúlt, az csinál az életével amit akar.
Tudnátok valami tanácsot adni, hogy hogyan lehetne felnyitni a szemét, hogy a csajt hagyja ott és koncentráljon a tanulásra?
Hidd el, olyan a csaj, hogy direkt ki akarja csinálni a srácot. Nem egyszer hallottam, hogy a srác azért nem tanult a TZ-re, mert a csaj el akart menni moziba és követelte, hogy együtt menjenek el.
A csaj már most bukásra áll, de a srácot ez nem érdekli, sőt inkább azzal foglalkozik, hogy őt tanítsa, nem, hogy ő maga tanuljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!