Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért avatkoznak be ennyire a...

Miért avatkoznak be ennyire a moderátorok a válaszokba?

Figyelt kérdés
Nemrég töröltek egy teljesen normális válaszomat, ma pedig észrevettem /mert még nem vagyok egészen hülye/, hogy a saját kérdésemhez írott kommentemet is törölték. Milyen hozzáállás ez? Főleg pedig: miféle demokrácia ez? Ennyire fontosnak tartják magukat, vagy ennyire ráérnek a kákán is csomót keresni? Értük, vagy értünk, kérdezőkért van ez az oldal?
2011. dec. 19. 11:23
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Mindehhez csak annyit, hogy a demokráciának, mint olyannak mindenütt jelen kellene lennie. Az egész életünkben!
2011. dec. 19. 16:26
 12/14 bánomisén ***** válasza:

Kérdező, ha demokráciát akarsz, költözz valamelyik skandináv országba.

A moderátornak az a dolga, hogy moderáljon. De lehet, hogy nem is törölt, csak elszállt. Ne háborogj, írj egy levelet és kérdezd meg, mi volt a gond. Hőbörgéssel nem fogsz előbbre jutni, cselekedj.

2011. dec. 19. 16:28
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem hőbörgök. Ennyit nem ér az egész. Inkább iszom egy pohár sört!
2011. dec. 19. 17:38
 14/14 tetris ***** válasza:
Már engem is kimoderáltak néhányszor. Volt, hogy én se értettem, hogy miért. Bosszantó dolog, de hát ez van.
2011. dec. 19. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!