Miért avatkoznak be ennyire a moderátorok a válaszokba?

Másrészt szerintem igyekeznek arra is ügyelni, hogy jogilag ne legyen nagyon támadható.
Rasszista tartalmak, megkülönböztetés, sértegetés, stb...
Nekem is törölték már sok kommentemet :-)

Ha teljesen normális volt az a válasz, akkor írd be újra. Ha megint törlik, kérdezd meg, mi a kifogás ellene.
Van úgy néha, hogy valahogy elszáll egy-egy komment, ha visszaírja az ember, akkor ott marad, szerintem szinte mindenkivel előfordult már ilyen.
Az oldal meg valószínűleg mindkét félért van, értünk is, meg értük is, ebből élnek. És addig tudjuk használni, amíg ők tudják üzemeltetni. Ha becsődölnek, vagy beperelik őket a megjelent tartalom miatt, akkor nem lesz se nekik, se nekünk ez az oldal.

Nekem olyan volt egyszer, hogy valami brutálisan alpári módon beugattak nekem a politika témakörben, kurv@ anyázás meg mind, erre én választékosan, intelligensen, burkoltan elküldtem a halál f@szára az illetőt.........
......az én kommentem kitörölték, az övé még mindig ott virít.

írd le mi volt a kérdés-komment
megmondjuk h jogos volt-e

Én az olyanokat nem szeretem, ha mondjuk hasonló a kérdés, hogy : ez és ez történt velem. Ki tudna segíteni? <-- erre meg mindig azt írja ki a GYIK, hogy ne használd a ki,mi meg mittomén milyen kérdőszavakat, csak tedd fel a kérdést. Na de, ha ez a kérdés!!!!!!! :D
Ja egyébként egyszer velem is előfordult, hogy valami trágár, oda nem illő dolgot láttam, amire kicsit felkaptam a vizet és én is visszaírtam, hogy kicsit vegyen vissza az arcából. Más napra a válaszom eltűnt az övéjével ellentétben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!