Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért avatkoznak be ennyire a...

Miért avatkoznak be ennyire a moderátorok a válaszokba?

Figyelt kérdés
Nemrég töröltek egy teljesen normális válaszomat, ma pedig észrevettem /mert még nem vagyok egészen hülye/, hogy a saját kérdésemhez írott kommentemet is törölték. Milyen hozzáállás ez? Főleg pedig: miféle demokrácia ez? Ennyire fontosnak tartják magukat, vagy ennyire ráérnek a kákán is csomót keresni? Értük, vagy értünk, kérdezőkért van ez az oldal?
2011. dec. 19. 11:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
52%
demokracianak ehez mikoze? Az oldal uzemeltetoje a profitert tartja fent az oldalt, es joga van megvalogatni milyen tartalmakat enged megjelenni az oldalon.
2011. dec. 19. 11:34
 2/14 anonim ***** válasza:

Másrészt szerintem igyekeznek arra is ügyelni, hogy jogilag ne legyen nagyon támadható.

Rasszista tartalmak, megkülönböztetés, sértegetés, stb...

Nekem is törölték már sok kommentemet :-)

2011. dec. 19. 11:46
 3/14 anonim ***** válasza:
Ha valami szabályokba ütközik, az eltávolításra kerül. De kérdezd meg a moderátorokat az info(kukac)gyakorikerdesek(pont)hu címen, hogy miért törölték. Válaszolnak rá.
2011. dec. 19. 11:51
 4/14 anonim ***** válasza:
74%
Ha eddig még nem tűnt volna fel, az interneten mindenhol abszolút diktatúra van. Azt csinálhatsz, ami az oldal üzemeltetőjének tetszik, ha kifogásod van: viszont látásra. Ez így működik.
2011. dec. 19. 12:01
 5/14 bánomisén ***** válasza:
100%

Ha teljesen normális volt az a válasz, akkor írd be újra. Ha megint törlik, kérdezd meg, mi a kifogás ellene.

Van úgy néha, hogy valahogy elszáll egy-egy komment, ha visszaírja az ember, akkor ott marad, szerintem szinte mindenkivel előfordult már ilyen.

Az oldal meg valószínűleg mindkét félért van, értünk is, meg értük is, ebből élnek. És addig tudjuk használni, amíg ők tudják üzemeltetni. Ha becsődölnek, vagy beperelik őket a megjelent tartalom miatt, akkor nem lesz se nekik, se nekünk ez az oldal.

2011. dec. 19. 12:06
 6/14 anonim ***** válasza:

Nekem olyan volt egyszer, hogy valami brutálisan alpári módon beugattak nekem a politika témakörben, kurv@ anyázás meg mind, erre én választékosan, intelligensen, burkoltan elküldtem a halál f@szára az illetőt.........

......az én kommentem kitörölték, az övé még mindig ott virít.

2011. dec. 19. 12:15
 7/14 anonim ***** válasza:
Lehet jelezni a kis behajtani tilos gombon, ha egy választ trágárnak tartasz. Nem hiszem, hogy minden kommentet végigolvasnak a modik, inkább csak az ilyen bejelentéseket, és valószínűleg az történt, hogy a te válaszodat megjelölte valaki. A 12:15-ös kommentelővel is ez történhetett.
2011. dec. 19. 12:19
 8/14 anonim ***** válasza:
Nekem eddig egy kérdésemet törölték, de akkor meg is indokolták. Rá akartam menni a kérdésemre és akkor megjelent egy piros kis szöveg, (mert még akkor láttam a Saját kérdéseim között,) hogy ezért-meg azért törölték. Ott pl. az történt, hogy egy termékről érdeklődtem, hogy szerintetek jó-e, és a termék forgalmazója töröltette a kérdésemet.
2011. dec. 19. 12:28
 9/14 anonim ***** válasza:

írd le mi volt a kérdés-komment

megmondjuk h jogos volt-e

2011. dec. 19. 13:19
 10/14 anonim ***** válasza:

Én az olyanokat nem szeretem, ha mondjuk hasonló a kérdés, hogy : ez és ez történt velem. Ki tudna segíteni? <-- erre meg mindig azt írja ki a GYIK, hogy ne használd a ki,mi meg mittomén milyen kérdőszavakat, csak tedd fel a kérdést. Na de, ha ez a kérdés!!!!!!! :D

Ja egyébként egyszer velem is előfordult, hogy valami trágár, oda nem illő dolgot láttam, amire kicsit felkaptam a vizet és én is visszaírtam, hogy kicsit vegyen vissza az arcából. Más napra a válaszom eltűnt az övéjével ellentétben.

2011. dec. 19. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!