Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi ez az új divat, hogy...

Mi ez az új divat, hogy mindenki felvagdossa az ereit?

Figyelt kérdés
Egy átlagos lány vagyok. Az osztályunkban, telefonon terjedt egy videó, amin egy emos csaj felvagdossa az ereit. Most mindenkinek ez a mániája. Egy csaj bejött bekötött kézzel, és mikor megkérdeztük, hogy mi történ (azt hittük eltört) akkor leszedte, és fel volt vagdosva. Semmi oka rá, van pasija, boldog, a jegyei sem rosszak. Kérdeztük tőle, hogy miért? És azt mondta, hogy unatkozott... csak úgy. Leesett az állam azelőtt sosem csináltak ilyet, mostmeg mindenkinek bekötött keze van, és mindenkinek ez a baja.
2009. máj. 18. 17:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
92%

a 15 éves srácnak igaza van! mármint a sorkatonasággal kapcsolatban.

17.44es voltam

2009. máj. 18. 18:02
 12/15 anonim ***** válasza:
95%

2. válaszoló vagyok.

bírlak,szerintem továbbra is nézd le őket,rájönnek milyen szánalmasak...te ugyan nem süllyedsz le az ő szintükre...

és méghogy azért,mert te nem csinálod??pff...arról ne is beszéljünk,hogy fáj.és minek bántani a testünket,semmi ok nélkül?csakhogy másnap a plázabitch rád nézzen és azt mondj "hu te is de menő vagy"

szóval jah...szerencsére körülöttem ezt már kinötték,de nekem is ilyenek mellett kellett átvészelnem a hétköznapokat...

2009. máj. 18. 18:13
 13/15 anonim ***** válasza:
93%
ez az emo-baromság hatása a mai fiatalokra :( megtetszik nekik, mert ezzel ki lehet tűnni, legalábbis ezt hiszik a kis naivak, és akkor majmolnak mindent, amit emo címszó alatt látnak...remélem, mire az én gyermekeim olyan korúak lesznek, már ki fog menni a divatból ez az undormány
2009. máj. 18. 18:20
 14/15 anonim válasza:

remélem hogy nem fogom elrontani annyira a gyerekeimet, hogy ilyeneket csináljanak.

Szerintem amúgy jónéhányan otthon jól kikaptak emiatt...

2010. márc. 27. 21:12
 15/15 anonim válasza:
hát ez nagyon érdekes am nekem is van egy ilyen osztálytársam de senki se foglalkozik vele vagyis nem követi senki habár elég fura hogy bicskéval szaladgál a sulinkban meg múltkor csavarhúzó volt nála de ze még a jobbike eset , múltkor valami szögfélével karistlta a karlyát ( de lehet hogy nekei is ilyen feltünési viszgetegsége van vagy nem tom mire jó ez )
2010. aug. 13. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!