Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi ez az új divat, hogy...

Mi ez az új divat, hogy mindenki felvagdossa az ereit?

Figyelt kérdés
Egy átlagos lány vagyok. Az osztályunkban, telefonon terjedt egy videó, amin egy emos csaj felvagdossa az ereit. Most mindenkinek ez a mániája. Egy csaj bejött bekötött kézzel, és mikor megkérdeztük, hogy mi történ (azt hittük eltört) akkor leszedte, és fel volt vagdosva. Semmi oka rá, van pasija, boldog, a jegyei sem rosszak. Kérdeztük tőle, hogy miért? És azt mondta, hogy unatkozott... csak úgy. Leesett az állam azelőtt sosem csináltak ilyet, mostmeg mindenkinek bekötött keze van, és mindenkinek ez a baja.
2009. máj. 18. 17:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Feltűnési viszketegség és mellé még az hiszik hogy ők hűű, de nagyon szenvednek, és de szar a világ, persze mindezt 13 évesen, mikor még alig éltek, de hát ez van...
2009. máj. 18. 17:30
 2/15 anonim ***** válasza:
93%

ultra szánalom... hány évesek vagytok?

ez a menő..hányok ilyenektől.

2009. máj. 18. 17:40
 3/15 A kérdező kommentje:
13. Annyira nagy hülyeségnek tartom... Ez az új divat. És ráadásul ha te nem csinálod kiutálnak. De nekem vannak jó barátaim akik ott állnak mellettem. De ez csak nálunk van így?
2009. máj. 18. 17:41
 4/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk azt meg kell vallani, ez a lány egy nagyon "Plázás" csaj. Azt sem értem minek 13 évesen pasizni...
2009. máj. 18. 17:43
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
nem, nálunk is menő volt. de SOHA semmiképp ne kezdd el! felnőttkorodban egy állásinterjún plö mit fogsz mondani? hogy unatkoztam?? vagy hogy követtem a többieket?? egy csomó állást nem fogsz emiatt megkapni. hallgass a barátaidra! amúgy meg vannak akik nem divatból csinálják, hanem mert VALÓBAN komoly lelki traumák érték őket DE az ilyen emberek - akár felnőttek is lehetnek - semmi pénzért nem mutogatnák a sebeiket mert ráadásul szégyenérzetük is van emiatt. lényeg a lényeg, ne ártsatok magatoknak. hidd el, nem éri meg.
2009. máj. 18. 17:44
 6/15 A kérdező kommentje:
Eszembe se jutott kipróbálni. Amúgy sem vagyok a csajjal beszélő viszonyban, csak a padtársam.Annyira nem értem ez miért jó...
2009. máj. 18. 17:46
 7/15 anonim ***** válasza:
95%
Anyuci, apucijuktól mindent megkapnak, semmit nem csinálnak a rinyáláson, emesenezésen, kurvuláson kívül, így nagy unalmukban eljátsszák hogy ők mennyire rossz helyzetben vannak... Egyszerűen feltűnési viszketegség, unalom, túlzott jólét, és rossz nevelés miatt szokott lenni. Személy szerint felakasztanám őket, de ami még jobban felkúrja az agyam, az az hogy a kis emó boyok b*zinak öltöznek, satnya vékonyak, sminkelik magukat, meg vasalják a hajukat... Általában az emózást majmolják, de te ne legyél ilyen!! (gondolom nem leszel ilyen véleménnyel:)
2009. máj. 18. 17:51
 8/15 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Szívemből szóltál!
2009. máj. 18. 17:54
 9/15 A kérdező kommentje:
mármint: én is nagyon utálom őket, de azért az akasztást talán hagymán :)
2009. máj. 18. 17:54
 10/15 anonim ***** válasza:
92%
17:51-es vagyok, hát igazából felakasztani én sem akasztanám fel őket, csak pl elküldeném sorkatonaságra őket, nem ártana a mostani fiatalságnak... 15/F
2009. máj. 18. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!