Milyenek az olasz férfiak?
Figyelt kérdés
Érdekel hogy mennyire szeretnek flörtölni,milyen szokàsaik vannak.
Bàrmilyen téren
2009. máj. 18. 09:48
11/20 A kérdező kommentje:
Akit én ismerek nem szörös,és nem is tul barna.
2009. máj. 18. 13:34
12/20 anonim válasza:
Akit én ismerek az se szőrös és simán olyan fehér mint kb én :D
biztos Olaszország másik részéről érkeztek... :)))
13/20 anonim válasza:
Én akiket eddig ismertem olaszokat, mind nagyon nagy arcok vtak.
Szerinte eléggé extrovertáltak, magabiztosak, jófejek és tudják élvezni az életet (:
14/20 anonim válasza:
Az én férjem félig olasz,nagyon nagyon szeret, mindent megtenne és meg is tesz értem, versekkel is meglep, amiket ő ír:)ja és nagyon gyönyörű a szeme, a haja és a bőre is kreolos:)
15/20 anonim válasza:
én smároltam már olasz fiúval. sokkal szenvedélyesebbek mint a magyarok: )
16/20 Sanaa válasza:
én is csókolóztam már olasszal, nem is eggyel. SOKKAL jobban csókolnak mint a magyarok! Legalábbis ők :D Egyébként amik itt le vannak írva. szerintem az összeset rájuk lehet húzni általánosságban. Mondjuk nekem van egy titkos olasz szerelmem, úgyhogy biztosan elfogult vagyok, de: romantikusak de rámenősek, nem ijednek meg a kihívásoktól, boldogok, tudják hogy kell élni, felszabadultak, élik az életüket, kinézetre sokfélét lehet találni, de szerintem a legtöbb úgyis a kisugárzásával fog meg, mert az van nekik! Mellettük te is élvezed az életet! :-)
17/20 anonim válasza:
Nagyon flörtölősek. Ha kinéznek maguknak egy nőt, akkor a mosolyukkal általában elhódítják őket. Igen, nagyon nagy a kisugárzásuk;)
Nálam bevált... ;$
18/20 anonim válasza:
Őőőőőőőőőőőőőőőőőrült mind!!!! :D:D Imádom őket!
19/20 anonim válasza:
Csatlakozom! :) 2013-ban ismerkedtem meg egy olasz fiúval, csak csókolóztunk, de életem legjobb csókja(i) volt(ak)! Többet nem találkoztunk, de azóta is tartjuk a kapcsolatot.
20/20 anonim válasza:
Most ismertem meg egy olasz férfit. Életem legjobb csókja volt. Viszontvő is megdícsérte az én csókom. Két ember kell hozzá. Még csak 2x találkoztunk az ágyig még nem jutottunk. Elfeleltesz mindent az alatt az idő alatt amit vele töltesz. A felhők fölött három méterrel... Azonnal megindultak bennem az érzések ahogy meglàttam, vicces pillanat volt és boldogság minden perc vele töltött idö , remélem így marad míg élek. 15 évig nem volt senkim, nem találtam. Érdemes volt várniŐt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!