Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyenek az olasz nők? Az...

Milyenek az olasz nők? Az olasz férfiak?

Figyelt kérdés
Most fogok olaszt tanulni és ha jól megy minden nyáron már utazok is ki Olaszországba. :D:D De előbb tudni szeretném, hogy mi a felhozatal :D milyenek a nők? Vagy a férfiak?
2011. máj. 20. 18:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer voltam Olaszországban, sajnos nem sok időm jutott a városnézésre, de a barátnőimmel csak úgy kapkodtuk a fejünket! A legjobb szó szerintem az, hogy jól öltözöttek.
2011. máj. 20. 18:51
 2/5 anonim ***** válasza:
32%

Ma néztem egy filmet abban azt mondta a főhős az olasznak:

"Ti csak azért léteztek mert egyszer egy görög megdugott egy kecskét." :)

kb ilyenek. kicsit cigányok. Mediterrán nép.

2011. máj. 20. 18:53
 3/5 anonim válasza:
100%

Szia,évekig kint éltem Pisa mellett,úgyhogy van tapasztalatom...Az olasz nők:nagy a fejük-de tényleg majd figyeld meg!Olasz pasik:70% nagyon-nagyon helyes,jóképű.Ott mindenki rendkívül odafigyel a divatra,jól öltözöttek.Még az utcaseprő is minőségi ruhákban jár.2006-ban jöttem haza,akkor még nem láttam kint bóvli,kínai üzleteket,nem tudom azóta van-e..Barátságos emberek,szívesen segítenek,eligazítanak..Nápoly kicsit veszélyesebb ott sok motoros tolvaj van,egyszerűen letépik a túrista nyakláncát,táskáját ,ott vigyázni kell.

Az olasz pasik megőrülnek a magyar nőkért,majd meglátod(gondolom lány vagy).Érdemes elmenni discoba,hatalmas bulik vannak,rengeteg jó pasival..

Kérdezz még amit tudni szeretnél,szívesen válaszolok,imádom Olaszországot.

2011. máj. 21. 14:30
 4/5 A kérdező kommentje:
Utolsó: Igen kislány lennék. XD Az szeretném még kérdezni, hogy az olasz tinik közül a lányokra fiúkra mik a jellemzők? :) a 15-18 éves korosztályra gondolok. Ott is olyan gyerekes a srácok mint itt? -.- Vagy azért már elkezdenek "olaszosodni" :D:D
2011. máj. 21. 20:34
 5/5 anonim válasza:
100%

Az olasz pasik ,beleértve a tiniket is még "udvarolnak".A minimum a vacsora meghívás.De vigyázz,mert nagy színészek,kicsit túl is játsszák a szerepüket.

Ami még eszembe jutott:ne járj Olaszban miniben,mert az ott nem illendő.A magyar lányoknak mániájuk,hogy kivan a hasuk,fenekük,az ott nem menő,sőt..

2011. máj. 23. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!