Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi bajuk a vallásosoknak a...

Mi bajuk a vallásosoknak a Harry Potter könyvvel?

Figyelt kérdés
2011. dec. 16. 17:06
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Én református hívő vagyok, de meg kell mondjam, mindig mélységesen megdöbbenek, mikor egy meséről, egy fikcióról úgy beszélnek, mintha azt komolyan kéne venni. Velem a Harry Potter szerettette meg az olvasást olyan 8 éves koromban, és bár akkor még nem voltam hívő, ma is ugyanolyan szívesen olvasom vagy nézem ezt is, meg bármilyen fantasyt, ami tetszik.

Azt még megértem, hogy esetleg gyerekek jobban elhihetik, ha rosszul vannak nevelve, de hogy elméletileg érett, komoly keresztény emberek ilyen rosszul kezeljék a dolgot, az hihetetlen és nevetséges.

2012. jan. 5. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!