Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek elvihetem a...

Szerintetek elvihetem a 12-éves öcsémet az új Harry Potterre?

Figyelt kérdés
Éjszaka nem félne tőle ?
2010. nov. 22. 16:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Figyelj! Az utóbbi H.P. filmek tiszta horror!!!...

Ha félős természetű az öcséd, akkor inkább nem kéne...

2010. nov. 22. 16:48
 2/17 anonim ***** válasza:
Szerintem még ne vidd el, csak ha tudod, hogy biztos nem félne.Esetleg ha olvasta a könyvet.De abból indulok ki, hogy nekem egy 12 éves unokahúgom van, akit biztos nem vinnék el, mert tuti félne utána. Nem ott a film alatt, hanem később egyedül a sötétben. Ilyenkor még elég élénk a fantáziájuk.Még azok is félnek, akik játsszák a nagyot.
2010. nov. 22. 16:48
 3/17 anonim válasza:
Az én fiam 10 éves volt amikor megnézte a 6. részt. Régebben is sok horrorfilmet nézett és már az összes harry pottert megnézte. Szerintem nem lesz baja.
2010. nov. 22. 16:49
 4/17 ameron válasza:
A mai gyerekek szerintem már egy kicsit fejlettebbek és sokkal többet láttak mint mi 12 évesen megha előtte elolvasná tuti hogy azt mondaná hogy ez béna volt a könyv meg sokkal jobb.
2010. nov. 25. 18:33
 5/17 anonim válasza:
12 éves ... már 6.os... csak nem fél ... énvagyok 14 éves xd ... ha belegondolunk sincs olyan sok korkülönbség:)
2010. nov. 27. 14:31
 6/17 anonim ***** válasza:
én 19 vagyok és paráztam egy csomot, pedig olvastam a konyvet, de csomo helyen durvák az effektek meg a képi világ
2010. nov. 28. 03:52
 7/17 anonim válasza:
14:31es vagyok... ne vidd el xd
2010. nov. 28. 10:55
 8/17 anonim válasza:
14:31es vagyok... ne vidd el xd ... tegnap megnéztük haverokkal.. volt ahol beszartam...
2010. nov. 28. 10:56
 9/17 anonim válasza:
Uh, én ma voltam, 15 vagyok és hú... volt néhány olyan rész, amikor majdnem bepisiltem! :D Pedig olvastam a könyvet, de ha az öcsédet nem viselik meg az ilyesmik... én túlságosan beleélős típus vagyok. Most hogy visszaemlékszem volt előttünk 2 sorral egy kis copfos kislány aki végig nevetett....
2010. nov. 28. 19:43
 10/17 anonim válasza:
Viddel.Én is 12 vagyok,mcsak lány.Igaz én nagy HP fan vagyok,de nem ilyesztő(egy részen volt nekem talán az,de nem mondom el melyik).Semmi baja nem lesz tőle,már nem pisis hogy féljen tőle.A barátnőim is szeretik,bá rők nem olyan nagy fanok mint én.Sőt az eggyik osztálytársam/barátnőm imádja a horrorfilmeket,de ez nem horror.Ő nézi a Csi-t(igaz én is).
2010. dec. 4. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!