Szerintetek elvihetem a 12-éves öcsémet az új Harry Potterre?
Figyelt kérdés
Éjszaka nem félne tőle ?2010. nov. 22. 16:39
11/17 anonim válasza:
Ja én 7.-es vagyok(de 12!)Utolsó vagyok.
12/17 anonim válasza:
Mondanátok olyan részt amikor "beszartatok". 15 vagyok és nagyon jó film de nem horror.
Jó amikor az öregasszony kígyóvá változik vagy amikor előjön az a por Dumbledore vagy amikor Harry majdnem belefullad a vízbe azt egy 8-10 éves gyerek gyerek nem biztos hogy bírja de amúgy semmi komoly.
Mondjuk én akkor ijedtem meg egy pillanatra amikor Harryék megálltak Harry szüleinek házánál és az öregasszony egyik pillanatról a másikra ott termett a rusnya képével, meg amikor Hermione felköti azt a sálat a fára és hirtelen megfogja Harry kezét és hoppanálnak na az is hirtelen jött nem tudom miért attól egy kicsit megrándultam de ez nem horror.
13/17 anonim válasza:
Nem rég voltam én is de már az elején olyan hangos volt ahogy Naggini zabálta a mugliismerettanárnőt hogy szinte a fülem utánna még vagy 5 óráig zúgott... A látvány nem rossz és csak néha féltem mert emelkedett a zene hangereje de végül a legtöbbnél nem így volt:) am én is 12 vagyok:)
14/17 anonim válasza:
semmi durva nincs benne, max 1-2 jelenet
15/17 anonim válasza:
Én 10 éves vagyok és apával megnéztem (ha az "új" szó alatt a 7. rész első felére gondolsz) és nem volt valami félelmetes...
16/17 anonim válasza:
mit kell a HP-n beijedni? /:) nincs benne semmi ijesztő
17/17 A kérdező kommentje:
Már elvittem
2010. dec. 24. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!