Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A Kínaiak magukat hogy ismerik...

A Kínaiak magukat hogy ismerik meg?

Figyelt kérdés

Néztem egy kínai filmet de nem jöttem rá hogy ismerik meg egymást?? Ők is olyan hasonlónak látják egymást? Vagy csak az európai emberek látják így?? Amúgy abból gondoltam hogy ők is nehezen ismerik meg egymást mert a filmekbe mindíg a teljes nevükön mutatkoznak be. Sőt még a vonaton is így szólítják meg egymást ha összefutnak. Legalábbis filmben. Ez tényleg így van??

Bár egy időben sok kínai filmet néztem. szóval már ha ugyanaz a ruha volt rajtuk akkor kezdtem tudni követni az eseményeket és néhány karakter ki tudtam szúrni de pl egy ha 1 kínai nőnek ha nem karakteres meg más ruha más haja van én kajak nem ismernék meg. Na meg annyi emberközül??

Hogy oldják meg ezeket a problémákat??

2011. dec. 15. 23:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Magukat tükörből, egymást meg nehezen :)
2011. dec. 15. 23:23
 2/6 anonim ***** válasza:
64%
Nekik mi fehérek is ugyanúgy nézünk ki:)
2011. dec. 15. 23:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Vajon tényleg ugyanúgy vagy csak feltételezed?
2011. dec. 15. 23:56
 4/6 anonim ***** válasza:
52%
Tényleg ugyanúgy. Ők egymást tudják könnyen megkülönböztetni, minket meg nem.
2011. dec. 16. 00:03
 5/6 tetris ***** válasza:
100%
Vajon milyen lehet egy rendőrségi személyleírás náluk? Fekete hajú, fekete vágottszemű, kistermetű ember. Na, erre legalább a kínaiak 99 %-a megfelelne.
2011. dec. 16. 00:45
 6/6 anonim ***** válasza:
biosz/föcitanárom mondta, hogy teljesen jól felismerik egymást, és nekik mi vagyunk iszonyú egyformák. elég fura, de ez van.
2011. dec. 16. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!