Egyedülállóak, hogy telik el egy átlagos napotok?
Én iskolában vagyok, hazajövök, tanulok, tévét nézek, netezek, és alszom. Nem valami izgalmas.
Ti mire használjátok ezt az időszakot? Sokan azt mondják hogy van idejük legalább saját magukkal foglalkozni. De ez alatt pontosan mit értenek? Mi a jó abban hogy valaki pár nélkül van?
Én pasimmal élek. De ugyanúgy elmehetek barátnőmmel csavarogni, bármikor lefekhetek pihenni, tévézni, számítógépezni. Az hogy főznöm és mosnom kell, az mellékes, mivel ha egyedül élnék is kell a tiszta ruha, és a meleg kaja. De nem naponta főzök, csak 2 naponta, van hogy 3 napig is elég a kaja ha olyan. Nem telefonálgat utánam, nem kérdezgeti mikor jövök - kivéve ha együtt készülünk utána valahova. Szabad vagyok, de mégis jó ha este hozzábújhatok, vagy ha magam alatt vagyok átölel és nem bánt már semmi. :)
Féltékenység nincs nálunk divatban. Hosszú póráz mindkettőnknek. :D
Netezek, eszek, alszok, néha kicsit elpakolok, olvasok, unatkozom, blogot írok, amikor van suli akkor bemegyek. Nagyon rossz így egyedül télen. Lenne valakim feltalálnánk magunkat, de így...
20/N
Felkelek,rendbeszedem magam,smink meló,néha tanulás,néha vizsgák,néha bulizás hajnalig.
Átlagban esténként meló után tv-zek,netezek addig amíg be nem alszom.Bevásárolok a boltba,takarítok és csak vagyok mint a befőtt.Van,hogy elmegyek sétálni,üzleteket nézni,venni ezt azt,karácsonyi vásárra is kijárok egyedül,iszom valamit és nézem az embereket :D
Nálam már az is nagy dolog,ha 1hónapban 1x látok 1másodpercre,egy olyan férfit,akit külsőre el tudnék képzelni.Attól már inkább nem is álmodozom,hogy belsőre vajon milyen lehet és milyen lehet vele ismerkedni.
Ugyanúgy, mint akkor mikor van párom.
Csak ilyenkor többet vagyok a barátaimmal.:D
Főiskolás vagyok, vizsgaidőszakom van. Rengeteget tanulok, és kb. ennyi. Kigyűjtöm az anyagot, átnézem, megtanulom, és el is ment a napom...
21/l
Kezdetnek alszok, amíg csak akarok, mert vállalkozok, és magamnak osztom be az időmet. Nekiállok dolgozni, gyakran szünetet tartok. Időnként meglátogatom a barátokat, beszélgetünk egy sort. Délben ebéd, majd szieszta. Délután folytatom a munkát. Délután szabad foglalkozás: filmek, számítógépes játékok, kis sportolás. Ha van még kedvem, egy keveset még dolgozok, ha nincs, akkor lustálkodok, mozizok, stb.
Amikor volt párom, mindezt így nem tehettem meg. Nem vállalkozhattam, nem tehettem akkor és azt, amit és amikor akartam, mert mindenbe beleszólt. Csak hátráltatott.
Azért van valami rossz is abban, ha valaki egyedül van. Pont, hogy az egyedüllét az. De néha próbálom pótolni alkalmi, futó kapcsolatokkal.
Ha találok olyan nőt egyszer, aki nem akar leláncolni, akkor majd lesz újra kapcsolatom, ha meg nem, hát nem lesz.
Suli, edzés, gitározás, filmezés/zenehallgatás/modellezés és el is telt az egész nap :). El se tudom képzelni, hogy hogy férne bele az életembe egy kapcsolat...:D
17/F
18-as! Nálunk működik ez. Én eljárok barátnőmmel néha sütizni, strandolni, csavarogni a városban, a párom meg eljár heti 1-2-szer ahogy a barátai hívják játszani egy klubba, ahol sokszor ebéd utántól késő estig lent van és nem szólok, nem telefonálgatok utána. Elég ha megmondjuk egymásnak hol leszünk és kb. mikor esünk haza, ennyi. Előző nője volt ilyen rátelefonálós, "nem mehetsz el oda" típus. Mindent amit a srác szeret eltiltotta tőle, ő meg belefásult a házasságba. Én engedek mindent ami neki kikapcsolódás, ő is nekem, és nagyon szeretjük egymást, cserébe sokszor együtt dvd-zünk, mozizunk, összebújva tévézünk, kirándulunk stb.
Azt szoktam mondani, hogy a pasikat ha hosszú pórázra engeded visszajön, ha rövidre akkor eltépi azt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!