Lányok, volt már veletek olyan, hogy egy vadidegen fiú az utcán háton köpött?
Figyelt kérdés
2011. dec. 13. 22:48
2/8 anonim válasza:
Velem volt, de amikor eltörtem a nagyujját bocsánatot kért.
3/8 anonim válasza:
Engem az egyetemi kollégiumban egy vadidegen fiú pofonvágott. Aztán persze kiderült, hogy enyhén spicces állapotban elnézte a szobaszámot.
4/8 anonim válasza:
Nem lehetett valami bátor, hogy nem mert előlről próbálkozni....
5/8 anonim válasza:
Én buszmegállóban álltam és egy paraszt belemarkolt a seggembe...kb. 13-14 évesen...
6/8 anonim válasza:
Az igeeeen...Velem is ugyan ez volt.Uzsoki Utcai Kórháznák felszálok a trolira és látom hogy egy hapsi köpködi az előtte ülő lányok haját?!?!?!Szerintem bolond volt
7/8 anonim válasza:
Én egyszer az utcán, amint befordultam a sarkon pont akkor köpött egyet egy rozoga alak egy centin múlott, hogy nem talált el. Nem tudom, hogyan nézhettem rá de nagyon ronda lehetett mert alig tudott kinyögni egy bocsánatot és gyorsan eloldalgott.
8/8 anonim válasza:
Barátnőmet egy kis c. gyerek köpte len anno a villamosról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!