Mi a bajod a Való Világ c. műsorral?
Bevállalom, hogy egy nagy bunkó, marha vagyok, mert én nézem a VV5-t. Engem speciel szórakoztat, hogy milyen igénytelen, ostoba, mihaszna emberek vannak a mai világban, és hogy milyen mérhetetlenül élvezik, hogy jelentéktelen személyiségükkel bekerültek a TV-be.
Srácok! Engem szórakoztat!
már maga a címe. Való Világ.
mi abban a valóságos, hogy többedmagaddal bezárnak egy luxusvillába, ahol kamerák előtt kell bohóckodnod? ez teljesen irreális.
a bent lévő emberek az RTL Klub médiája által preferált személyek, és ez eddig nem is lenne baj, csakhogy az IQ-juk valószínűleg összesen nem éri el a 100-at. most komolyan, te mit mondanál egy ilyen Cristofel-féle vadbaromra?
az előző szériában még volt egy-két normális ember (pl. Laci v. Jerzy) de itt már mindenki össze-vissza kavarós p*csa, vagy magát hú de macsónak mondó önmagát produkáló szépfiú.
az adás főműsoridőben megy, ilyenkor még fiatalok is ülnek a TV előtt, milyen képet kapnak így a világról? hogy elég bejutni egy szar reality-showba, és sínen van az életed?
az emberek elbutításának netovábbja zajlik itt.
Az, hogy árad belőle a kultúra, és gyerekek is nézik. Érzed az iróniát?
Amúgy én nem nézem, mert nem érdekel. (Még anno, az első Big Brothert néztem)
Az a bajom, hogy nem én vezetem. Más bajom nincs. Voltam már bárányhímlős, akkor az volt a bajom, de már más a bajom. Meg még ez a bajom:
"Isten hozott nálam öcsém, ez a való világ,
Pénz, drogok, fegyverek, na meg a p.nák."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!