Mi a bajod a Való Világ c. műsorral?
Nekem már semmi, mert egyszerűen nem nézek tv-t.
Amikor még érdekelt 1-2 műsor (főleg a számítástechnikai) akkor azért volt bajom vele, mert ezt tolták az arcomba ha kellett, ha nem. A csapból is ezek a majmok folytak. Unásig. Egyébként meg nem érdekel a sok barom, aki produkálja magát, ráadásul egy megrendezett "való világ"-ban.
nekem az hogy rohadtul irritál,ahogy az a sok selejt ember egymással veszekedik,meg ott játsszák a hattyú halálát,hogy a nemtom kicsoda megcsalta azt a szopottszájút,és ott sír a szájuk....
és az a poén,hogy ezzel nem is lenne bajom,csak anyámék mindig ezt nézik,és még nekem mondják,hogy én mit nézek south parkot,meg ilyen szarokat...akkor én mit mondjak?
Számtalanszor hallottam már azt, hogy aki értelmes, azt úgysem butítja el ez a műsor, így nem is káros, csak felhőtlen "szórakozás".
A gond ezzel az, hogy nem az okos emberek vannak többségben, és a gyerekek is a veszélyeztetett korosztályhoz tartoznak, akiket az ilyen műsor még befolyásolhat. Ha pedig valakit egy olyan műsor "tanít", ahol az elfojtott agresszivitás, a szexuális zaklatás, a káromkodás, a hazugság, és a semmittevés a napi rutin része, akkor az nem a megfelelő értékeket fogja előtérbe helyezni. És erre a legjobb bizonyíték annak az összeverése, aki korábban esett ki a játékból.
Ez a műsor a legprimitívebb ösztönöket hozza elő az emberekből úgy odabenn, ahogyan odakint is.
Vicces, hogy a környezetemben szinte mindenki szidja, hogy mekkora sz@r, de mégis mindenki képbe van, hogy mi történik. :)
Magam részéről és azt sem tudtam, hogy van 5. rész. Ezt is november közepén tudtam meg. :D Ennyire érdekel a TV.
24/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!