Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Angliában milyenek a gyerekek?...

Angliában milyenek a gyerekek? Úgy értem, hogy ott is ilyen rosszul viselkednek mint itt? Miben más az ő viselkedésük a magyar gyerekekétől?

Figyelt kérdés
2011. dec. 7. 13:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
69%
Azért ezt általánosságban elég erős lenne kijelenteni bármelyikről is.
2011. dec. 23. 17:11
 12/23 anonim ***** válasza:
96%

Úristen. Ez amiket írtak, az nem semmi... Boltban randalíroznak meg vásárlós létszámstoppot kell beiktatni a kisboltokban? Pfff...

Erről eszembe jut, hogy volt egy anyuka akinek a gyereke nekiállt hisztizni a boltban, ilyen nagy bevásárlóközpontban. Az Anyuka (gondolom mivel üvölteni nem akart a gyerekkel, mert értelmetlen, a pofont tiltja a törvény) nekiállt az anyuka is hisztizni! Földön fetrengett, visított meg ilyenek. A gyereknek leesett az álla meg a többi vásárlónak is, de legalább a gyereknek elment a kedve a hisztitől. Vicces lehetett. Lehet ott is egy-két szülőnek is meg kéne csinálnia, aztán a gyereknek is elmegy a kedve a bolti nyilvános nyávogástól meg rosszaságtól stb. :-DDDD

2011. dec. 23. 19:55
 13/23 anonim ***** válasza:
94%

VOltam egy csaladnal (1 honapig aztan leleptem) ott a kisfiu sikitott, uvoltott, karomkodott, verte az anyat.

Aki meselte nekem h amikor korhazba kerult a fiat behoztak latogatni, aki megrugdosta ot. A tesojanak (baba) veresre karmolta az arcat. Az anya csak azt hajtogatta h kids are just kids. Aztan ram volt merges h en elitelem ezt, szepen ki is utalt a hazbol. Amikor eljottem olyan erzes volt mintha kb bortonol szabadulnek. A hajam csomokban hullott es jol lefogytam.

Tehat a szulo akinek ilyen a gyereke megerdemli boldoguljon csak vele ahogy tud.

2012. jan. 1. 00:07
 14/23 anonim ***** válasza:

Ami még nagyon gáz, hogy a buszokon, vonatokon felteszik a lábukat cipővel együtt, a szemben lévő ülésre.

Van ahol ki is van írva, hogy ilyet nem lehet csinálni, de ez nem zavarja őket.

2012. jan. 21. 22:42
 15/23 anonim ***** válasza:
90%

Spektrumon van egy műsor, azt hiszem az a címe, hogy "A világ legszigorúbb szülői". A lényege, hogy angol tinédzsereket, akik meglehetősen hedonista életet élnek, 1 hétre a világ egyik országába viszik, egy "szigorú" családhoz, hogy átneveljék őket, felnyissák a szemüket. Egy részben két tinédzser szerepel, egy lány és egy fiú.

Az a család, ahova kerülnek, természetesen jól beszéli az angolt, így főleg angol anyanyelvű országba kerülnek, így Amerika, vagy az anno brit birodalom területére. A szülők pedig nem annyira szigorúak, bár sok mindent tiltanak (cigi, pia főleg, de a korai szexet is akár), de ezekre teljesen logikus és elfogadható válaszokat tudnak adni, hogy miért. "Sokat" követelnek, de ilyeneket, hogy "takarítsd ki a wc-t, mosogass el, rakd el az ágyat", szóval házimunkát sóznak a gyerekekre. Ha elfogadod a játékszabályokat, akkor viszont megértőek, segítőkészek, és meghallgatnak mindig, foglalkoznak veled. A gyerekeik nem panaszkodnak, mert ebben nőttek fel, és a 6 éves kislánynak természetes dolog, hogy ha vacsora lesz, ő terít meg az asztalnál, kérni sem kell rá. A 17 éves angol kamaszlány meg csak húzza a száját, hogy "úristen, minek képzel ez engem? cselédnek?"

Volt egy rész, amikor meleg párhoz került két brit fiatal, először én is felhúztam a szemöldökömet rajta, hogy Amerikában meleg pár nevelhet gyereket (volt 4 nevelt gyerekük). De példát vehetne róluk sok szülő! Az angol lány pár nap alatt megnyílt nekik, kemény drogproblémája volt, és a sorozat történetében először önszántából az egyik szereplő azt kérte, hogy maradhasson még, mert fél, ha visszakerül az eredeti környezetébe, vissza fog esni. A srácnak pedig gyereke volt Angliában, de nem akart róla tudomást venni, mert ő még bulizni akart. Beszervezték dolgozni egy gyorsétterembe, ahol fizetést kapott plusz borravalót. Emellett a meleg pár egyik ismerősék meghívták őket egy családlátogatásra, ahol volt egy pont annyi idős gyerek, mint neki volt. A srác elsírta magát a végén, hogy ennyire hülye volt, és hogy kimarad egy csodálatos dologból. A fizetését pedig a gyermekére költötte, és megfogadta, hogy részt akar venni a gyereke életében. Ők ketten gyökeresen megváltoztak az egy hét (illetve a lánynál ez azt hiszem 4 hét) hatására.

De volt, hogy az egyik tini pár nap alatt feladta, annyira dacos volt, és az amerikai család is úgy látta jónak, ha hazamegy, mert így a saját gyerekeik is veszélybe kerülnek azáltal, hogy csorbul a tekintélyük. De mindent megpróbáltak, beszéltek a tinivel őszintén, a tini is tudta, hogy nem ez a megoldás, de gyenge jellem, és haza akar menni. Tanult a pár nap alatt sok mindent, de nem áll még készen arra, hogy megváltozzon az élete, de nem felejti el amit tanult.

2012. ápr. 22. 01:34
 16/23 anonim ***** válasza:
52%
A póráz amúgy nagyon praktikus dolog, ezt Mo.-on is át lehetne venni. De majd úgyis elterjed előbb-utóbb.
2012. ápr. 22. 21:32
 17/23 anonim ***** válasza:
40%
Póráz? Jesszusom, te hülye vagy, kedves utolsó? Szerinted az a gyereknevelés, hogy olyan töketlenek vagyunk, hogy nem tudunk a sarkunkra állni és helyette kutyát csinálunk a gyerekből? Esküszöm, nem értem, miért félnek a nyugati világban a pofontól úgy, mint a tűztől. Én már "újgenerációs" vagyok, '92-ben születtem, de engem is meglegyintett kiskoromban néha az apám, még a mamám is megpofozott. Semmi bajom nem lett belőle, kit zavar ez? Nem kell verni a gyereket, de sokkal rosszabb egy-két pofonnál az, hogy úgy a fejünkre nő, hogy a végén a szülőkből csinálnak hülyét...
2012. aug. 2. 10:59
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha '92-ben születtél, akkor valószínűleg nincsen még gyereked, ezért nem tudod, hogy egy kétévesnél nem feltétlenül nevelés meg pofonok kérdése, hogy elmászkál-e. Elég fél másodpercre nem odafigyelni, mert épp fizetsz a pénztárnál vagy a beteg családtagod hív mobilon a kórházból, és a gyereked máris a villamossínen kóricál, a földön felszedett szemetet nyalogatja vagy a bolti polcot rántja magára. (Persze most jön majd az, hogy de te MINDIG képes leszel figyelni, de akkor előtte szólj a Guinnessnek, hogy világrekordra készülsz...) Az 1-2 pofont én se ellenzem, de a babapóráz praktikus dolog, és el fog terjedni, akkor is, ha prüszköl ellene az a sok ember, aki inkább a kutyájára vigyáz jobban.
2012. aug. 25. 21:26
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó előtti: olvasgasd a gyereknevelés rovatot, majd rájössz, hogy nem olyan rossz dolog a gyerekhám.
2012. aug. 25. 22:01
 20/23 A kérdező kommentje:
Szerintem az a legjobb egy gyereknek, ha születésétől fogva éreztetik vele, hogy mennyire szeretik, és törődnek vele, mielőtt valamit mondanának neki, meggondolják annak lelki következményeit. És nem pedig sértik a személyiségi jogait, verik, és aztán majd felnőtt korában agresszív lesz. Lehet, hogy nem lett bajotok a pofonoktól, de azért is emlékeztek még rá, mert azóta is nyomja a lelketeket, és ma már a másik gyerekre nézve, azt mondjátok, hogy nem árt a pofon. Dehogynem árt, a veréstől agresszív lesz az ember, később ez fokozódhat, és cigizni, és alkoholizálni, drogozni, majd más bűncselekményeket fog elkövetni.
2012. aug. 26. 02:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!