Hogy vészelitek át a téli hónapokat?
Én sem üdültem még soha télen. Persze egyszer kipróbálnám a síelést pl, de egyáltalán nem vagyok emiatt rossz kedvű, semmiben nem érzek hátrányt, sőt legtöbbször eszembe sem jut. Annyi, hogy egyszer talán kipróbálom és pont. Én egyébként kedvelem a telet. Igaz, hogy sokszor fázom meg eleve fázós vagyok, de amikor végre esik a hó, az számomra egy leírhatatlan érzés :) olyan mint mikor látom, hogy virágoznak a fák, nem is beszélve a forralt borról egy nagyon kedves barátnőmmel karácsony előtt pár nappal a karácsnyi vásár mellett :)
Egyébként a legtöbb ember nem engedheti meg magának, hogy télen síeljen meg itt-ott nyaralgasson. Ez itt Mo-n különben sem nagy divat még, a legtöbben örülnek, ha nyáron elmehetnek valahová pár napra. Bár én évközbe szoktam félretenni pénzt, hogy nyáron valami nagy nyaralásra mehessek, jövőre pl Norvégiába megyünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!