Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy vészelitek át a téli...

Hogy vészelitek át a téli hónapokat?

Figyelt kérdés
Azokra gondolok, akik pénzhiány, betegség, vagy egyéb ok miatt nem mehetnek üdülni, telelni. Legfejjebb egy marék sült gesztenyét, vagy egy pohár forralt bort engedhetnek meg maguknak. Szóval mire számítasz? hogy fognak eltelni a téli hónapok?
2011. dec. 5. 18:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Télen még soha nem mentem sehova üdülni.Enni még eddig mindig volt mit. Az időt pedig itthoni munkával,olvasással,zenehallgatással, a családdal értelmesen el tudjuk tölteni.
2011. dec. 5. 18:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Én sem üdültem még soha télen. Persze egyszer kipróbálnám a síelést pl, de egyáltalán nem vagyok emiatt rossz kedvű, semmiben nem érzek hátrányt, sőt legtöbbször eszembe sem jut. Annyi, hogy egyszer talán kipróbálom és pont. Én egyébként kedvelem a telet. Igaz, hogy sokszor fázom meg eleve fázós vagyok, de amikor végre esik a hó, az számomra egy leírhatatlan érzés :) olyan mint mikor látom, hogy virágoznak a fák, nem is beszélve a forralt borról egy nagyon kedves barátnőmmel karácsony előtt pár nappal a karácsnyi vásár mellett :)

Egyébként a legtöbb ember nem engedheti meg magának, hogy télen síeljen meg itt-ott nyaralgasson. Ez itt Mo-n különben sem nagy divat még, a legtöbben örülnek, ha nyáron elmehetnek valahová pár napra. Bár én évközbe szoktam félretenni pénzt, hogy nyáron valami nagy nyaralásra mehessek, jövőre pl Norvégiába megyünk :)

2011. dec. 5. 20:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy, ahogy a nyáriakat. :D Az utóbbi két évben nyaralni sem voltam. De annyira nem is hiányzott. Van bőven elfoglaltságom meg hobbim. Csak időm nincs elég sosem...
2011. dec. 5. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!