Ez már túl sok vagy én vagyok túl konzervatív?
A 2 legjobb barátnőm nagyon jóba lett egy tanárunkkal. Engem is hívtak ebbe a 'körbe' de szerintem ez már túl sok, mivel nem haverról, hanem egy tanárról beszélünk. Mindhármunknak megvan a telefonszáma. Egyik barátnőmnek és nekem verseny miatt, amit egy 4fős csoporttal dolgoztunk ki. De azóta telefonon beszélnek, hívják moziba és a tanárúr is hívja őket, hogy kéne valamit csinálni a hétvégén.
szerintetek ez túlzás?
15L
15 évesekkel... Nekem volt egy ismerősöm hasonló szituban! Kémia tanár próbálkozott be a felkészités alatt... Mondjuk nem lett belőle semmi, mert a lány nem volt benne, meg pont utolsó év, de ti még megjárhatjátok...
A tanárúr maradjon a tanitásnál, ti meg a versenynél! Nem kell ennél több!
Nem feltétlenül túlzás ha ketté tudják választani az iskolát és a magánéletet.
Mi az énektanárunkkal voltunk jóban, fiatal tanár volt.Volt hogy hétvégén együtt buliztunk, volt olyan is hogy direktbe megbeszéltük, de olyan is hogy csak ott futottunk össze.
De a suliban szigorúan tanár úr volt.Ott még csak szünetben sem esett szó arról hogy milyen volt a hétvége.Ez álltalánosban volt.
Szakközépben is voltak ilyen tanáraink akikkel sulin kívül barátként kezeltük egymást, de suliban ebből semmi nem látszódott.
nem tudom mennyi idős, 30 alatti az tuti. a versenynek már vége, én nem is válaszolok az sms-ére ezért már nem is ír. a barátnőim viszont hívják, illetve az egyik kb minden nap beszél vele, sms-eznek.
furcsán érzem magam, mert nekem az már sok..
Erre mondaná a pszicho-tanárom, hogy itt mindenki a civilizációs emberi kapcsolatrombolás áldozata :D
Nem tudhatjuk, mi a háttere a dolognak.
Lehet, hogy csak összebarátkoztak. Nekem 2 éve a legjobb barátom egy fiatal srác tanár, és eddig egyikünk részéről sem történt szexuális megnyilvánulás. Egy éve nem tanít már minekt, és mégis barátok maradtunk, tehát érdek kizárva :D
Lehet hogy pedo a tanár úr, ha látsz erre utaló komoly jeleket, akkor érdemes a témát megpedzegetni kicsit az igazgatónál, esetleg az ofőnél.
Lehet hogy éppen a barátnőid nézték ki maguknak a tanár urat. Akkor viszont irtó nagy szarba is keveredhet a csávó, pedig lehet éppen csak nincsen túl sok barátja, és örül ha hozzászól valaki.
Amíg nincs arra utaló jel hogy bármi lehetne köztük, semmi gond nincs ezzel - feltéve ha képesek különválasztani a magánéletet a sulitól, és egyik barátnőd se kap 5ösöket a 0 teljesítményre.
Végülis azt se tartja senki undorítónak ha egy 30 éves nő egy öreg bácsival barátkozik... (amíg barátkoznak ;)) 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!