Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kicsit most már rossz. Vagy...

Kicsit most már rossz. Vagy szerintetek táncolhattam volna? L/15

Figyelt kérdés
A gimiben, az elsősöknek volt bál. Előszőr én is voltam 2 tánc órán, volt is táncpárom ( csak akkor éppen nem voltunk olyan jóban) és már nem is volt úgy kedvem táncolni, kiléptem. Anyáék örültek egyrészt, hogy kiléptem, mivel ruha bérlés, belépők, kaja rendelés .. sok pénz lett volna, a ruha egyébként is 10-15ezer a kölcsönzése, vagy megvétele, és csak 2-3 perc a tánc. De nagyon jót buliztak a többiek. És nekem kicsit rossz így :// Én is akartam volna... Majd látni róluk azokat a szép képeet :/ Áááhhh...
2011. dec. 4. 12:22
 1/6 anonim válasza:
8%
ki nem szarja le?
2011. dec. 4. 12:24
 2/6 A kérdező kommentje:
:/
2011. dec. 4. 12:26
 3/6 anonim válasza:
Annyi alkalom lesz, ami még ennél is jobb lesz, hidd el. Én sem perkáltam volna a helyedben annyit. Szerintem nem sok mindenről maradtál le. Még egyszer mondom ennél sokkal jobb alkalmak is lesznek bulizásra.
2011. dec. 4. 12:27
 4/6 anonim ***** válasza:
43%
Lesz neked is majd szalagavatód, az sokkal fontosabb alkalom lesz:)
2011. dec. 4. 12:34
 5/6 anonim ***** válasza:
az biztos hogy rosszul fogod érezni magad mikor a képeket fogják mutogatni és esetleg videót is néztek róla, de most már elmúlt fölösleges ezen agyalni
2011. dec. 4. 12:36
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom, most miért kell lepontozni? A szalagavató tényleg fontosabb, mint egy gólyabál, lesz még alkalma táncolni szép ruhában, úgy, ahogy kell.
2011. dec. 4. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!