Az egyetemen egy csaj, meg egy srác mindig piszkálnak kegyetlenül, mit tehetnék?
Most vagyok elsőéves egyetemista, ők a csoporttársaim, nem járnak, de legjobb barátok és folyton megaláznak. Gúnyolják a kinézetemet, vagy ha valami hülyeséget mondok és ez már odáig fajult, hogy pl. a közösségi oldalon is megaláznak. Mindketten szebbek és menőbbek nálam és ezt ki is használják, mit tehetnék? Hiába mondtam, hogy hagyjanak már békén akkor is csesztetnek és röhej tárgyává tesznek.
18/L
hát én is most vagyok elsős az ELTE BTK-n és mindenki pont leszarja egymást. Csoportok nincsenek egyáltalán, oda járok 3 hónapja de egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány ember szólt hozzám ez alatt.
Nem írtad melyik szakra jársz, valószínűleg egy kisebbre, ahol kevesebben vannak és jobban ismerik egymást az emberek.
A szemináriumokon csak akkor beszélj ha kérdez a tanár, az előadásokon pedig nem szokás kérdezni, ezt azért jobb ha tudod.
inkább óra után tedd fel a kérdéseidet a tanárnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!