Az egyetemen egy csaj, meg egy srác mindig piszkálnak kegyetlenül, mit tehetnék?
Most vagyok elsőéves egyetemista, ők a csoporttársaim, nem járnak, de legjobb barátok és folyton megaláznak. Gúnyolják a kinézetemet, vagy ha valami hülyeséget mondok és ez már odáig fajult, hogy pl. a közösségi oldalon is megaláznak. Mindketten szebbek és menőbbek nálam és ezt ki is használják, mit tehetnék? Hiába mondtam, hogy hagyjanak már békén akkor is csesztetnek és röhej tárgyává tesznek.
18/L
"Órákon, ha hozzászólok a tanár mondanivalójához, vagy a kérdésre válaszolok, akkor beoltanak, hogy strééber, meg hogy ne okoskodjak már és olyankor mindenki elkezd rajtam nevetni."
és a tanár nem reagál rá? ő biztos nem veszi rossz néven, ha hozzászólsz...
Keményen vissza kell nekik pofázni, ne sz*rjál be tőlük. B*sszus, az ELTE-n ez főleg ciki, h ilyen emberek vannak. Öcsém, egyetemre járnak és még mindig ott tartanak, hogy "jaj, ki a menőbb".
Én egy elég zűrös középiskolába jártam, de ott ilyen csaták 15-16 éves korunkban voltak.
Kedves kérdező!
Melyik karra jársz? (üzibe is megírhatod)Én is Eltés vagyok, és tudom, hogy a legtöbb karon hova lehtne fordulni ilyen bajokkal. Ha szeretnéd, segítek.
A 21:59-es és 22:08-as vagyok.
Mindenesetre az nem megoldás, ha egyszerűen lesza.rod őket, mert te is tudod, hogy ez nem fog menni sokáig, ha elnyomod ezeket az érzéseket később elég csúnya következményei lehetnek. Valahogy ki kell állnod magadért, mert a lábtörlőjük leszel. Tudom, hogy nem egyszerű, én már voltam annak a bizonyos fa.sznak mindkét végén, meg lehet oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!