Nem tudom hogy mit tegyek?!
előröl kezdem...egyik barátnőmmel 1.-s körünkba ismerkedtünk meg(tegyük fel hogy ő P-nek hívják), mikor 4.es lettem megismerkedtem egy másik mostani barátnőmmel(tegyük fel hogy őt meg T-nek hívják),T-vel nagyon jóba lettünk kb 1 évig a "legjobb barátnők" voltunk de rá jöttem hogy vége fele csak kihasznált ezért én nagyon megharagudtam rá és nem is beszéltem vele 2 évid de osztálytársak lettünk. Ebben az évben jóba lettem P-vel és barátnők lettünk mindent elmond nekem(azthiszem) mert olyat is elmond nekem amit nem tud a legjobb barátnője és én meg bízok benne hogy nem használ ki,és ebben az évben újra jóba lettünk T-vel nagyon megváltozott, P-nek a legjobb barátnőjével is jóba lettem(őt meg tegyük fel hogy S-nek hívják). Régebben hogy ha az osztályból beteg volt akkor mindig valakit kibeszéltek és kiközösítették,de persze T nem volt ilyen. Most én beteg vagyok amit csak T tud és most egy 1hétig hiányoztam suliból és félek ,hogy P közénk akar állni Tvel mert már volt rá példa hogy P 2 barátnőm közé akart állni,és nem bizok meg annyira benne,mit tegyek? mert nem akarok vele összeveszni se....
14/L
2 évig *
T-vel nagyon megváltozott bocsi nem T változott meg hanem P
Ajánlanám, hogy ezt másold be mégegyszer álnevekkel kicserélve a betűket.
Pl.: Tünde, Petra, Móni, Ilona bánom is én mi, de így érthetetlen, bocsi!
23/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!