Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a hobbytok? (kérdés rövid. )

Mi a hobbytok? (kérdés rövid. )

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nincs hobbim. Ti leírnátok, hogy mit szerettek csinálni, és miért? :)
2011. dec. 2. 17:56
 1/5 anonim ***** válasza:

férfi vagyok, szóval:

- elektronika, áramkörök

- barkácsolás

- néha olvasás, de csak "sokatmondó" könyveket

- természetjárás

- elmélkedés a világról :D

2011. dec. 2. 20:01
 2/5 anonim ***** válasza:

-verseket írok (ne menjünk bele, nem divatból, mert most ez a menő, öt éve írogatok már, többnyire magamnak), azért, mert ezzel tudom kifejezni magam, ez az egyetlen dolog, amihez értek, lelki kényszer mondhatni. nagyon szeretem a költészetet egyébként is, tehát az is hobbinak mondható, hogy ha tehetem, lekapok egy verses kötetet a polcról. könyveket is szeretek olvasni, de azokra kevesebb időm van. emellett koncertekre járok, színházba, kávézni. szeretek fűben feküdni nyáron. 17/L

-

2011. dec. 2. 20:10
 3/5 anonim válasza:
Frodó a kisebbik.
2011. dec. 2. 20:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Várom még, hogy ki mit szokott csinálni! :)
2011. dec. 2. 22:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Kézműves dolgok: mostanában leginkább a kis játékok horgolása (amúgy üvegfestés, gyöngy stb.)

Régebben rajzoltam, most megint neki akarok állni.

Nagyon sokat olvasok, tényleg nagyon sokat.

Sütiket sütök, nem mindig túl eredményesen.

Ne nevess ki, de az animéket is nagyon szeretem.

2011. dec. 3. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!