Graffitisek! Miért nem ajánljátok fel szebbik "munkátokat", tehetségeteket pl. gyermekkórházak kórtermeinek díszítésére?
Figyelt kérdés
Biztosan örülnének,hogy a beteg kicsik színesebb környezetben lábadozhatnak.Természetes nem a gyakran látott mázolmányokra gondoltam, mint alkotások.2009. máj. 14. 07:34
1/11 anonim válasza:
Mert valószínűleg páros lábbal rúgnák ki őket. De amikor vannak ilyen megmozdulások, ott rengeteg igényes alkotás gyűlik össze. Volt egyszer, hogy egy egész falut kifestettek.
2/11 A kérdező kommentje:
Miért rúgnák ki őket? Lehet bemutatni pár szebb alkotást és ugye az sem mindegy, hogy ingyen végeznék a munkát.Post az írod,hogy volt már bemutató,ahol nagyon szép alkotások készültek.
2009. máj. 14. 08:42
4/11 anonim válasza:
Helyes gondolat, inkabb a korhazban rajzolgassanak a kozepuletek helyett
5/11 anonim válasza:
Vagy akár lakásban falakat, gyermekszobákat is lehetne díszíteni, és még pénzt is keresnének vele. (Persze, igényes dolgokra gondolok.) Ez is lehetne egy foglalkozás, mint a tetoválás pl.
Egy középületet összefirkálni tényleg csúnya dolog.
6/11 anonim válasza:
Mert egy ilyen festéshez az egész szintet le kell zárni szinte... Egy kórházban nem úgy megy a dolog, hogy na, gyorsan festek egyet. Meg ott nem lehet akármilyen festéket használni.
7/11 anonim válasza:
Szerintem ez tök jó ötlet. És nemcsak kórházakban, hanem más helyeken is lehetne hasznosítani ezt. Csak valamiért Magyarországon azt hiszik, hogy a graffiti=tegelés.
8/11 anonim válasza:
az a baj, hogy a magyar lakosság még túl zárkózott ehhez! Azt hiszik a graffiti egyenlő a rongálással, fogalmuk sincsen róla, hogy ez is egy művészeti megnyilvánulás:( És az, hogy egy magyar embernek szines-mintás falai legyenek...nos a nullával egyenlő. Sajnos nyárspolgárok vagyunk, és ezen sürgősen változtatni kellene. Szerintem a graffitisek se jódolgukban firkálják össze a közterületeket, egyszerűen nem nagyon vannak itthon más lehetőségek ahol kibontakoztathatnák a képességeiket.
9/11 anonim válasza:
Miért rúgnák ki őket páros lábbal?
Most is benne volt a híradóban, hogy a graffitiseket kérték meg, hogy fessék ki az aluljárót. Ennyit erről.
10/11 A kérdező kommentje:
Én, ha ügyes graffitis lennék, létrehoznék egy vállalkozást, megkereshetnének magánemberek is. Szerintem tökre menni a bolt. Ha tudnék telefonszámot, akkor én is kifestetném a szabad falamat valami klassz "képpel".
2010. szept. 16. 10:53
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!