Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nagyon köcsög vagyok? Vagy ez...

Nagyon köcsög vagyok? Vagy ez nem is olyan nagy szemétség? .

Figyelt kérdés

úgy volt,hogy a suliba emberéstársadalomismeret órán írni kellett a barátságról vagy a legjobb barátunk/barátnőnkről legalább 1 oldalt

és én rendesen írtam a legjobb barátnőmről,hogy mit szeretek benne,meg hogy kicsi korunk óta barátnők vagyunk,stbstbstb és a padtársam meg rólam írt,hogy én vagyok a legjobb barátnője

és most fura volt,hogy én ott olvasom hogy milyen jó barátnők vagyunk a legjobb barátnőmmel meg minden,ő meg utánam olvasta,hogy én vagyok neki a legjobb barátnője

és ezért most rosszul érzem magam

és szerintem meg is sértődött ezen

meg valahogy mindenen megsértődik

pl mindig amikor megyek wcre,jön utánam,és múltkor szóltam neki,hogy bocs,de nem szeretek társaságba wczni,szóval nem kell kísérgetnie

és amikor kérdeztem tőle,hogy ugye nem gond? akkor azt mondta,hogy nem,de mégis úgy viselkedik,mintha ezen megsértődött volna

és most emiatt bűntudatom van

tényleg szemét vagyok vagy végülis jogos hogy megmondtam neki,hogy ne kísérgessen?

13l

2011. dec. 1. 14:50
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
ott leragadtam, hogy a wc-zés nem közös női tevékenység:D
2011. dec. 1. 14:51
 2/10 anonim ***** válasza:
49%

ezt már egyszer kifejtettünk

igen szemét vagy nem azért mert nem róla írtál, hanem azért ahogy viselkedsz vele az hogy lenézed mert ő nem lóg veled hanem inkább tanul

2011. dec. 1. 14:55
 3/10 A kérdező kommentje:

miért,hogy viselkedek vele??

ammeg ki mondta neked egy szóval is hogy nem lóg velem hanem tanul?

2011. dec. 1. 14:57
 4/10 anonim ***** válasza:
mert már kiírtad a kérdést egyszer
2011. dec. 1. 14:59
 5/10 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem írtam még ki de tökre m1...
2011. dec. 1. 15:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Tipikus 13 évesek hisztije...
2011. dec. 1. 15:04
 7/10 anonim válasza:
Szerintem nem szemétség,de az embernek lehet több jó barátnője is. Ez a lány is szeretne tartozni valakihez és kedvel téged. Örülj neki,hogy épp téged választott.
2011. dec. 1. 16:32
 8/10 A kérdező kommentje:
ennek örülök,csak mivel nem ő a legeslegjobb barátnőm,ezért nem is írtam azt
2011. dec. 1. 18:17
 9/10 anonim ***** válasza:
13 évesen a lányok úgyis kísérgetni szokták egymást a wcre
2011. dec. 1. 20:55
 10/10 A kérdező kommentje:

hát én nem

el tudom intézni egyedül is,nem muszáj ott lennie

2011. dec. 2. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!