Nagyon köcsög vagyok? Vagy ez nem is olyan nagy szemétség? .
úgy volt,hogy a suliba emberéstársadalomismeret órán írni kellett a barátságról vagy a legjobb barátunk/barátnőnkről legalább 1 oldalt
és én rendesen írtam a legjobb barátnőmről,hogy mit szeretek benne,meg hogy kicsi korunk óta barátnők vagyunk,stbstbstb és a padtársam meg rólam írt,hogy én vagyok a legjobb barátnője
és most fura volt,hogy én ott olvasom hogy milyen jó barátnők vagyunk a legjobb barátnőmmel meg minden,ő meg utánam olvasta,hogy én vagyok neki a legjobb barátnője
és ezért most rosszul érzem magam
és szerintem meg is sértődött ezen
meg valahogy mindenen megsértődik
pl mindig amikor megyek wcre,jön utánam,és múltkor szóltam neki,hogy bocs,de nem szeretek társaságba wczni,szóval nem kell kísérgetnie
és amikor kérdeztem tőle,hogy ugye nem gond? akkor azt mondta,hogy nem,de mégis úgy viselkedik,mintha ezen megsértődött volna
és most emiatt bűntudatom van
tényleg szemét vagyok vagy végülis jogos hogy megmondtam neki,hogy ne kísérgessen?
13l
ezt már egyszer kifejtettünk
igen szemét vagy nem azért mert nem róla írtál, hanem azért ahogy viselkedsz vele az hogy lenézed mert ő nem lóg veled hanem inkább tanul
miért,hogy viselkedek vele??
ammeg ki mondta neked egy szóval is hogy nem lóg velem hanem tanul?
hát én nem
el tudom intézni egyedül is,nem muszáj ott lennie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!